Yuriivna 🌸

Натуральний шампунь для зміцнення волосся Comex

Натуральний шампунь для зміцнення волосся  Comex

Ціна,склад та цікавість все це вплинуло на покупку цього шампуню.
Насамперед мені сподобалось,що він є у міні-форматі,якщо є маленькі об'єми у засобів,то це таке собі "перестрахування",засіб може не підійти,або викликати негативну реакцію,бо у складі є цілющі трави,на які може бути алергічна реакція,потім виникає питання "А що робити далі з ним?"Це добре,коли можна знайти інше призначення,наприклад віддати комусь,кому він може підійти,але не у всіх випадках це може бути.Я наприклад,використовую шампуні ще для того,щоб мити гребінці,якщо шампунь погано очищує шкіру,або не підходить за інших причин,я не поспішаю викидати його,а просто застосовую за іншим призначенням,у мене це очищення гребінців😉
Я купила шампунь у маленькому об'ємі,коштує бюджетно.

Натуральний шампунь для зміцнення волосся  Comex

Колір у нього янтарний,не можу сказати,що для мене це здивування,бо тривалий час користувалась шампунем іншої фірми,він має також темний та схожий на колір - Comex. Я маю темне волосся,тому навіть думки не виникає,чи не залишиться якийсь колір на пасмах,а ось щодо світлого волосся виникають сумніви,бо у складі є хна,згадую як мала освітлене волосся і до такого відносилась з обережністю,бо одного разу через необізнаність нанесла хну і це було щось,зараз смішно згадувати,тоді було не зовсім смішно,навіть навпаки,болотяно-зелений колір "добрий день"😄 Проте тут хна у певному відсотку є,я не думаю,що цей відсоток надто великий.

Текстура рідка,засіб добре розподіляється по шкірі голови та піниться.Аромат у шампуню трав'яний,не хімозний,спіймала себе на думці що навіть приємний,є медові нотки. Очищує шкіру голови за два рази миття добре,я спробувала після миття не наносити бальзам,помітила,що волосся не сплутане,легко розчісується,але в подальшому наносила бальзам.

По-перше я не покладаю всі надії лише тільки на шампунь,один лише шампунь це не панацея,у мене це комплекс,тобто це збалансоване харчування(намагаюсь цього притримуватися),заповнення дефіциту вітамінів та того,що не вистачає організму,судячи з аналізів,менше стресів (тут дещо складна ситуація) та стимулювання росту волосся. Шампунь у моєму випадку лише поліпшив ситуацію,тобто менше волосся стало залишатися на гребінці і це тішить,особливо,коли я згадую,яка ціна цього шампуню👏 Далі,планую купити більший об'єм ,я думаю що результат буде тільки краще і краще.Так як у мене був маленький об'єм, я не отримала результат на 100 відсотків,це логічно,адже треба довше користуватись шампунем,але я вже отримала маленькі плоди,адже волосся на гребінці стало менше. Я маю інші шампуні, з такою ж метою,як і цей,випадіння волосся доволі актуальна тема,але якщо порівняти шампуні більш дорожчі та цей,то Comex впевнений кандидат на натуральний шампунь з видимим ефектом. Хочу зазначити те, що на період тестування Comex,я відклала усі свої шампуні подалі,щоб зрозуміти як діє саме Comex,тому очищувала шкіру голови тільки цим шампунем.

Знайшла на сайті олію та спрей також спрямовані на випадіння волосся,олія наприклад,дуже зацікавила.Якщо її наносити регулярно та робити масаж голови,думаю щось з цього гарне точно вийде. У складі переважно природні компоненти. До складу входять екстракти індійських рослин, плодів та коренів: Нім,Шикакай та Арітха,Амла,Хна,Брінгарадж ,Органічний кокосовий екстракт. За таку ціну доволі гарний засіб 🌿