Darina🦉

Олійні парфуми Kirki та Last Chery

Всім привіт!

На днях була з подругою в магазині турецького одягу, де нам на касі подарували олійні парфуми. Дуже неочікувано, але приємно. Завжди приємно, коли є увага до відвідувачів.

Так я отримала два олійні парфуми від Aksa Esans, Kirki та Last Chery.

Зовнішній вигляд.

Компактні тревел-флакони з прозорого скла. Золота та срібна кришечка, міцно закручивається. Роліковий аплікатор. Дуже зручний, працює з першого разу, ролік добре ковзає по шкірі, добре розподіляє парфум по шкірі. Флакони об'ємом 6 мл. Упаковані в гарні картоні коробочки.

Last Chery, пишуть що ці парфуми підходять як жінкам так і чоловікам. Тут я трохи не згодна, бо як на мене, вишні в них забагато, як для чоловіка. Але тут вже діло смаку.

Піраміда.

• Тип: східні, фруктові.
  • Верхня нота: Вишня, гіркий мигдаль, лікер.
  • Ноти серця: Турецька троянда, жасмин самбак.
  • Кінцева нота: Білий кедр, боби Тонка, перуанський балзам, сандал.

Я відчуваю приємний аромат стиглої солодкої вишні або черешні, і десь далеко легкий аромат жасмину (такий фруктовий сад). Через деякий час відчувається сандал.

Аромат не навязливий. Як на мене для холодної пори року. Дуже стійкий, тривалість годин 10.

Парфум не мій, але для різноманіття може бути, він не набридає.

Тип: шипрові, фруктові

• Початкова нота: Маракуя, персик, малина, лист чорної смородини, груша.
  • Нота серця: Конвалія
  • Кінцева нота: Геліотроп, сандал, ваніль, пачулі, мускус.

Створен по мотивам Niziana Terenzi - Kirke (цікаво було б послухати орігінал).

Дуже виразний фруктовий парфум. Спочатку стиглий персик бореться з грушою за перше місто, і складно сказати хто перемогає. Через хвилин 15 в гру вступає запашна чорна смородина. І на кінець конвалія з ванільними та пудровими акцентами.

Цей аромат мені дуже сподобався, він в одночас і солодкий і освіжаючий, затишний та теплий.

Парфуми дуже економні в використанні, дуже концентровані, не містять спирту.
При зміні температури тіла аромат починає пахнути інтенсіивніше, в контакті з водою він відкривається з новою силою.

Таке вийшло приємне та неочікуванне знайомство з Турецькими олійними парфумами.

Всім дякую за увагу!