Anna_feerie

Strange Love спокусила мене купити це!

Strange Love спокусила мене купити це!
Strange Love спокусила мене купити це!

Думаю, якщо ви давно в Клубі, то точно загорілись знайомством з арабськими олійними парфумами після допису красуні Strange Love . Якщо раптом пропустили, то ось він: https://club.makeup.com.ua/post/19191/

Для мене це абсолютно нова історія, адже ніколи не тестувала ані східні парфуми, ані масляний формфактор)). Багато дівчат так само не знали про такий зручний спосіб наносити улюблений аромат, тому після того самого допису в нас почалася справжня Al Rehab-манія 😆. Проте я довго сумнівалася і не знала, чи підійде мені такий формат (бо декому парфуми здалися надто важкими, східно-пряними і мене запевняли, що я навряд чи отримаю те, що уявляю, виходячи з опису нот).

Strange Love спокусила мене купити це!
Strange Love спокусила мене купити це!

І так би я і сиділа без олійних пахучок, якби не щасливий випадок: у косметичному відділі побачила невеличкий стенд з цим брендом і мала можливість протестувати. Тому тепер я маю саме той аромат, який обрала собі по нотах 🥰. Ну, і ще один, але про нього розповім іншим разом)).

Мені, до речі, дуже сподобався такий формат – наноситься легко і без проблем, можна на зап’ястя, шию, згин ліктів – тобто ті самі пульсуючі точки, на яких парфуми найкраще розкриваються та найдовше тримаються. Жодних жирних плям на одязі чи неприємних відчуттів – лише трохи блискуча шкіра в місці нанесення і шикарний флер 😍.

Тож, як я відчуваю арабський Tooty Musk? Одразу після нанесення він розкривається тягучим ягідним курдом, в якому сплелися переливи малини, смородини, терпкої ожини та полуниці (хоч в піраміді вона не заявлена, але точно є)). Я фанатію від ягідних нот в парфумерії, тому знала, що мені сподобається, але не думала, що настільки!)

По напрямку на початку звучання парфум схожий на Valentino Valentina Pink, Lady Million Paco Rabanne або якусь с Герленівських чорних суконь. Жодних зайвих нот, ніякого спирту (бо його немає в олійних парфумах 🤗), лише солодкі ягоди, врівноважені прохолодою ожини та терпкістю чорної смородини.

Через 15-20 хвилин я починаю чути рожевий перець, завдяки чому аромат зігрівається і стає більш пряним та цікавим. Але перець приходить не один, а разом з шипшиною – і це найбільший сюрприз даного парфуму!) Адже це не свіжа шипшина, навіть не шипшиновий чай – це сироп! Так-так, саме той солодкий та тягучий Холосас з дитинства, який мама купувала мені як джерело вітаміну С та біофлавоноїдів).

І це настільки незвично, наскільки й приємно! Мені хочеться постійно підносити зап’ясті до носу і дихати цим ягідним коктейлем 🤩.

В піраміді виробник зазначив дещо більше нот:

Початкові: чорна смородина, шипшина, рожевий перець

Ноти серця: ожина, малина, біла лілія

Базові ноти: білий мускус, ваніль.

Лілію мені важко вирізнити, але щось квіткове точно є (проте я б скоріше сказала, що це віддалено нагадує піон чи троянду). База ж дуже м’яка, жодних тваринних акцентів чи неприємних сюрпризів, ніжно, звабливо та зовсім трошечки ванільно).

По стійкості Tooty Musk мене також приємно здивував, адже аромат тримається на шкірі 6-8 годин. Звісно, з часом він стає більш прозорим та легким, але іноді буває, що навіть після душу я ще ловлю його чудові ноти (і навіть зранку)).

Тож для мене це абсолютне попадання в яблучко, я дуже рада, що все ж подарувала собі таку ягідну радість у флакончику і тепер однозначно хочу протестувати й інші парфуми бренду ☺️ .