alena.rosee

Eveline Rejuvenation Serum 0.2% Retinol

Eveline Rejuvenation Serum 0.2% Retinol

Всім привіт! 💕

Я люблю засоби з ретинолом , тому не змогла пройти повз цвєі сироватки , використав майже весь флакон - розповідаю свої враження ✨

Опис та характеристика:

Пакування:

Сироватка продається в картонній упаковці , захищена наліпкою.

Флакон скло, з піпеткою. На коробці є повна інформація , склад , спосіб застосування.

Консистенція та аромат:

консистенція досить густа , схоже більше на флюїд , але набирається піпеткою добре. На Свотчі видно що крапля не розтікається .

Аромат молочний, пахне як віддушка Козине молоко чи Кефір. На обличчі запах не відчувається.

Спосіб використання:

Наносити 2-3 крапельки на чисте сухе обличчя , 1-3 рази на тиждень.

Вдень користуватись кремом з Спф мінімум 20. А краще 50.

Склад на фото , але в складі є і ретинол, і ретинол пальмітат, і сквалан , і інші різні цікаві інгредиєнти.

Об'єм 18 мл. Наче і мало , але достатньо , мені подобається така расфосовка.

Як діє, що обіцяє виробник , як наноситься ?

Виробник обіцяє:

• Відновлення природного сяяння
  • живить та регенерує
  • розгладження зморшок
  • прибирає запалення

Як наноситься:

Сироватка наносится просто, як флюїд, вбирається швидко. Не конфліктує з іншими засобами .

Як діє на моїй шкірі:

Сироватка діє дуже м'яко, реально як лагідний ретинол, але при постійному користуванні ефект є.

Шкіра має рівний тон, вона зволожена , має тонус, реально природне сяйво.

Якщо є дрібні висипання (періодичні наприклад) з сироваткою їх нема)))

За невелику ціну я бачу реальний ефект. Так, це не Лореаль ретинол з який треба бути обережною (порівнюю з засобами мас маркет), але з цим засобом можна не переживати про опік чи ще щось.

У кого шкіра немає побочок, не потребує сильного ретинолу - можна сміливо спробувати цю сироватку 🤩