З чим я починаю 2024 рік
Мої покупки січня та подарунки
Привіт красуні!
З початком цього року моя колекція (лиш за місяць) поповнилась аж на 25 продуктів!
Я вирішила, що це певною мірою знак, і тому роблю свій перший допис з коротким оглядом на покупки!
Перша категорія (найбільша) - LAMEL (Тут маю дещо не нове)
- Палетки HOPE, The Myth of Utopia, Secret Santa: це подарунки від подруги і я їй ДУЖЕ вдячна! Я колекціоную продукти LAMEL, і купляю багато з їх дропів. Минулоріч, я вагалась купувати усі їх дропи, тож рада, що мені їх подарували. Secret Santa, я хотіла ще 2021-го коли вона вийшла, проте не мала можливості придбати тож зараз це як цукерка для дитини (хоча по факту вона посередня). За якістю вони мене не аби як здивували, це вже не просто щось красиве на поличці, якість рефілів стала вищою, особливо в порівнянні з Moonrise, та навіть з Medusa (яка свого часу для бренду стала проривом у якості). Дуже приємні рефіли, цікаві формули (особливо дивні пігменти в Myth про які чесно написано ззаду коробки). Якщо не порівнювати з тим що є іншого на ринку, то ці лімітки топ (особливо вважаючи, що давніші дропи вже не купиш)
- Гель для брів The Myth of Utopia - супер штука! Він сяє, він нейтральний, і то є топ.
- Блиск для повік, обличчя та губ The Myth of Utopia - цікава, і доволі унікальна штука (така, що за межами України блогери про неї згадують), проте на любителя, і більше для тих хто знімає трендові мейки в ТікТок.
- Олівець для губ у 403 відтінку. Тупо випадкова покупка. Як він потрапив до кошика - одному Богу лиш відомо. Та менш з тим це гарний олівець. Приємний, нейтральний колір; нестійкий; середньо-м'який.
Новинки FLAMY
- Тіні для повік FLAMY у сріблястому відтінку - це кайф. Вони глітерні (тобто відчутно блискітки), мають темну металізовану підложку, колір не мульти-, не дуохромить, проте дуже сильно блищить, і він реально срібний блиск дає. Виглядає хайпово.
- Туш для вій FLAMY - офігезна туш (щіточка як у їх найпродаванішої туші), проте найважливіше - це колір! Він червонувато-коричневий, трохи бордовий, але це ще й металік, який переливається у щось більш руде, і навіть здається ніби дуохромить. І це, те чого я (майже) ще не бачила (масово, принаймні)
- Лайнер для губ FLAMY у рожевому відтінку - ну, це такий собі продукт на любителя. Це лайнер, рідкий, з фетровим наконечником, дуже стійкий, по своїй суті - тінт. Банальний та рожевий, ним не легко працювати, проте його нічим не віддерти! Буквально. Тінтує дуже сильно!
- Олівці для очей FLAMY - маю усі три відтінки, і всі вони мені подобаються, проте, вони не оригінальні. Майже теж саме, що і у GlamBee, можливо, кольори самі по собі інші (не маю GlamBee, тож не певна). Тим не менш, це дуже стандартні дуохроми, доволі банальні, (хоча зелений цікавий, тим що світлий) а самі олівці трохи твердуваті (свотчити було неприємно, хоча на очі вони лягають прекрасно, переносяться краще ніж на руку, що дивно...)
- Тінт для губ FLAMY у чорному, сливовому відтінку "Phantom", - прикольна назва. Отже це тінт желе, дуже типовий китайський продукт для губ (маю подібні з Аліка), тінтує в дешевий, звичайний рожевий колір, губи трохи підсушує (не критично). Нічого особливого, але тюбік гарний.
В цілому колекція цікава, вдала, і я вважаю, що варта уваги.
Нещодавно бачила тут допис із свотчами палетки, і тепер, ще дужче хочу її в свою колекцію (дуже вибачаюсь пере авторкою того допису, що забула хто вона, і не можу додати силку)
Продукти JOKO Blend
Це двійко продуктів з колекції "my universe":
Тінт для губ у фіолетовому відтінку - дуже прикольний тінт. Він рідкий, звичайний, помірно підсушує губи, проте колір - бомба! Він реально фіолетовий, і він тінтує у фіолетовий - дуже гарний колір. Не має у собі цієї дешевої рожевої підложки, і такі тінти вони на вагу золота - на ринку таких не багато.
Топер для повік у фіолетовому відтінку - колір дуже гарний, але сам продукт посередній. Він має напівпрозору основу, сірого кольору, із блискітками різних відтінків: від рожевих до синіх. Як топер гарний, доволі стійкий, але вимагає гарну підложку, як самостійний продукт не дуже
Олівці від Colour Intense
Це історія про те, як я ведусь на рекламу. Побачивши ці олівчики у багатьох на огляді свого часу, я їх захотіла, замовила лише зараз. І я розчарована, вони - посередні. Я маю рожевий і фіолетовий. На даний час ці кольори більше не унікальні, тож цим вже не проймеш, а якість - так собі: не надто м'які, переносяться на шкіру не ідеально, не стійкі. Маю, мала, і бачила багато кращих альтернатив.
Нові туші!!
Я поповнила свій арсенал туш для вій - усі кольорові!
Я не користуюсь зараз чорною тушшю, і в цілому останні 5 років я користуюсь коричневими та іншими кольоровими тушами. 5 років тому важко було з цим, але вже тоді були туші HIT від GlamBee, - моя улюблена - зелена. Я мала різні їх кольорові туші, але вперше в мене їх коричнева, яку мені подарувала подруга.
- Туш GlamBee HIT, коричнева - світла туш із довгою силіконовою щіточкою, не зміщується, змивається теплою водою
- Туш Maybelline Sky High, коричнева - темна туш, дає майже чорний ефект, за властивостями така сама як і чорна Sky High. Люблю цю туш, вона реально подовжує вії. Щодо змивання, то вона у мене змивається легко (чорна так само), будь-яким батером чи олією для вмивання. Щодо міцелярок, і інших рідких змивок то, вони не ефективні, і залишають продукт.
- Туш Colour Intense Be Bold, червона - ось тут колір узяв своє, на відміну від олівців, ці туші класні. Колір яскравий, червоний, має холодний малиновий підтон, не темніє та не тьмяніє. Носиться гарно, змивається теплою водою (маю ще таку лазурну, дуже прикольна)
- Туш Makeup Revolution × Batman "Poison Ivy", подвійна червона та зелена туш - прикольно те, що вона подвійна, кольори цікаві, проте сама по собі вона посередня. Червоний - рудий, це цегляний, рудуватий червоний, який на очах виглядає як коричневий. А от зелений - топ колір, це приглушений, м'який м'ятно-зелений колір, який так само на віях і виглядає. Щіточка тінка та довга, промальовує нормально, змивається теплою водою.
Догляд для вуст
І знову жертва реклами! Усі продукти крім бальзаму Isana купила через вплив інтернету - і дуже задоволена всіма!
- Ziaja Lanolina Kosmetyczna - це просто ланолін у тюбику, і він неймовірно лікує губи, згладжує корочки і розрівнює шкіру. На ніч це топ. Купила за рекомендацією польської блогерки.
- Bielenda Mango Mania Lip Balm and Night Mask - це прикольний і дієвий засіб, не такий сильний як Ziaja, проте на ніч як маска теж працює добре, як бальзам круто пом'якшує і живить. Але його сильна сторона - це аромат - сильний запах перестиглого манго, дуже натуральний, не хімозний і кайфовий. Купила через рекламу на сайті.
- NIVEA Blackberry Shine Lip Care - тут про нього так багато писали, останні років 5 (як не 7, чи більше) усі про нього казали, і от, я вперше купила цей бальзам. Я вагалась через те, що звичайні (не кольорові) бальзами цього бренду мені зовсім не подобались. Купила в запалі, оскільки брала усі ці засоби за раз, - і я не розчарована. Він мені подобається. Не сушить коли висихає (на відміну від попередників), не жирний, м'який, має гарний колір та приємний аромат - я задоволена.
- ISANA Honey Lip Balm - прозорий бальзам з медом. Мені мед заходить і гарно працює на шкірі обличчя, але на губи я подібний продукт використовувала вперше, і виявилось кльово. Цей бренд не вирізняється хорошими бальзамами, і зазвичай вони мені не сильно подобаються, але напис про мед змусив його придбати, і я задоволена ефектом. А ще він кайфово пахне.
Якщо хтось реально дочитав до кінця, то дякую вам велике!
Це неймовірно довгий пост як для перших вражень, проте тут аж 25 продуктів!
Сподіваюсь, що для когось ця інформація була цікавою, а можливо для когось і корисною.
А я чекаю ще на посилку від GlamShop, і можливо навіть напишу про рефіли які я замовила.
Коментарі (0)