Христина 🌺

Цитрусовий лосьйон…

Цитрусовий лосьйон…

Останнім часом я знов "підсіла" на Weleda. Особливо їхні новинки мене зачарували.

Перед тим купила повномірну антицелюлітну олійку... не стільки для боротьби з целюлітом, як для підтримання тонусу шкіри. Також маю піліг-гель...це теж щось фантастичне.

Ну, і звичайно, я не могла пройти повз цього лосьйону.

В мене якраз закінчився зволожуючий догляд за тілом, і я обрала саме його.

Цитрусовий лосьйон…

За це я й люблю Weleda і обираю її серед інших. Має яскраво виражений цитрусовий аромат. Це як щойно розрізаний стиглий лимон 🍋. Та мені він, все ж, нагадує чай в гранулах, який в дитинстві ніхто не пив. Бо його завжди всі їли. Я від такого запаху просто фанатію...можливо через свою любов до лимонів (бо можу зʼїсти пів лимона без цукру зразу🙃).

Лосьйон не густий, має нормальну консистенцію. Я б навіть сказала, трішки рідкувату. Але це його плюс, бо в такій формі в нього значно економніший розхід. Він взагалі не липкий, не липне потім. Не утворює плівки. Швидко поглинається в шкіру, гарно зволожує. Запах такий...що можна робити окрему арома релаксацію. Але на тілі довго не тримається...або то я його просто перестаю відчувати. На мою суху шкіру підійшов ідеально.

А ще, виробником зазначено, що він має здатність охолоджувати в спеку. Так, дійсно в цьому щось таки є. Цей неймовірний цитрусовий запах дає відчуття чистоти і свіжості.

Купувала його за 350 грн. До того мала молочко від Collistar за 820 грн. Різниці не помітила жодної. Weleda навіть краще.

Тож тепер це мій улюблений догляд за тілом.

Рекомендую усім цитрусозалежним 😉.