Annet🦄

Чиста шкіра і сумління: умивачки від Cosrx

Чиста шкіра і сумління: умивачки від Cosrx

Сьогодні розкажу вам про своє очищувальне комбо від того ж таки мого улюбленого Cosrx.

У нас все почалося приблизно рік тому, коли я побачила свої пори у збільшувальному дзеркалі (не повторювати у реальному житті! ✋трюк виконувався професіоналом) і зрозуміла, що так далі жити не можна. І пустилася я у інформаційні хащі у пошуках дієвих засобів. Саме тоді я дізналася, що вимити обличчя до скрипу, то не завжди добре (чи завжди не добре), бо прощавай мікробіом і привіт нові комедони і висипання.

Тому я обрала шлях м'якого очищення з пінкою з низьким Ph, яка буцімто не подразнює шкіру при цьому вимиває бруд, а мікробіом шкіри (той що корисний) залишається неушкодженим. Із мінусів цієї пінки тільки запах суперклею - це реально якийсь капець. Одного разу я навіть мала необрежність вдихнути, коли обличчя було вкрите щільним шаром піни (це я робила хвилинку массажу - аби все гарненько вимилося). Трохи прокашлялася, сполокала рот і милася собі далі, але вражень вистачило надовго. Тому думаю, що наступний раз я цей гель не куплю, бо є цікаві м'які пінки від Cellimax, Pyunkang Yul, Heimish, а хто я щоб не спробувати щось новеньке🍀.

Саліцилова пінка мені була потрібна на додачу до першої аби ввечері перед сном за допомогою кислот довимивати засоби, які до кінця не змили міцелярка чи гідрофільна олійка. Отут і колір перламутровий, і запах мандаринок пречудовий. Пінка класна - от нею дуже задоволена. Зранку я все ж таки її остерігаюся, хоч кількість саліцилки й незначна, але ж нащо мені провокувати ті пігментні плямки?👀

✨Любите корейські пінки? Яка вам подобається найбільше?

ℹ️ На фото на руці зліва пінка Low PH - ріденька і прозора, а праворуч - саліцилова - перламутрова, густенька, з приємним ароматом.

Чиста шкіра і сумління: умивачки від Cosrx