Malisa

Перше враження про палетку LAMEL FLAMY

Перше враження про палетку LAMEL FLAMY

Я з тих сорок, які тільки бачать якусь новинку, та ще й блискучу, чи незвичної форми - одразу треба, як мінімум, її облапати, як максимум купити :)

І от побачивши її вживу, треба хоч потестити! Бо цінника в магазині не було, а тащити до каси, не знаючи ціну.. Ну таке собі задоволення.

Перше враження про палетку LAMEL FLAMY

Мені сподобалось оформлення (яке на жаль, не сфотографувала) - виглядає досить незвично. Звісно, до шику палеток Джеффрі Стар (всі ж знають його фіолетову оксамитову громадину?) ще рости і рости, але оформлення FLAMY досить круте. З мінусів, дзеркальна поверхня моментально буде залапуватись.

Всередині велике дзеркало (саме його в більшості палеток мені не вистачає). До речі, не спотворює, якісне.

Кольорова гамма палетки мені чомусь одразу нагадала палетку також від Ламель Your Secret. Тільки в FLAMY є ще рожевий і бірюзовий. Але в цілому гамма дійсно нагадує. І та палетка була крутою - з дуохромчиками.

Свотчі деяких відтінків:

Друге фото не в фокусі, щоб показати наскільки це сяючі відтінки, а 3 фото - при денному світлі на вулиці.

Влітку, коли сонечко на обличчя - оці сяючі відтінки будуть неймовірно крутезні. Пробачте, що порівнюю з болотним брендом, але багато хто знає пігменти від Таммі Тануки (мені подарували деякі відтінки роки 3 назад) - і от по якості, сяянню при прямому світлі - Ламель може конкурувати з Таммі.

Я потестила самі нюдові відтінки, якими 100% користувалася в житті, і які завжди будуть для мене класикою. Більше всіх сподобався самий нижній в лівому кутку. Це любов!

Звісно, бажано на основу - базу, щоб трималось краще.

Але маленький взмах рукою і ці шиммерні штучки по всій руці. З плюсів - моментально змиваються водою.

В мене хіба що запитання, чи будуть вони триматися на повіках, і не осипатися. Бо я ношу контактні лінзи, тому якщо буде опадати і прямо в очі.... То це буде як мінімум неприємно.

В цілому, новинка мені сподобалась. Роздумую над покупкою на мейкапі :) Ну, якщо буде акція ;) Бо завжди приємно купувати зі зінижкою, чи не так?

А ви вже бачили цю новинку? Тестили? Як вам?