Olvia

Тканинна зволожувальна маска Beauty Derm Animal Seal Aqua

Тканинна зволожувальна маска Beauty Derm Animal Seal Aqua

Тканинні маски з мордочками тварин завжди виглядають кумедно. Вони прийшли до нас з Кореї, але наші виробники теж не прогавили цю ідею і поповнюють свій асортимент милими звірятками. Beauty Derm (український бренд) мені завжди подобався. Майже все, що купувала, було дуже вдалим. Тому цього разу я не стала брати одну маску на пробу, а купила відразу всі чотири, які були в наявності. Почну зі зволожуючої у вигляді тюленя.

Мені сподобався аромат цієї маски. Я не відчуваю спиртових ноток, проте відчуваю щось свіже.

Перше, на що звертаєш увагу, маска дуже жорстка. Матеріал грубий і тримає форму. Я вже не вперше стикаюся з такою ситуацією, коли на тканинній масці щось намальовано. Мабуть, у всьому винна фарба.

Для мого обличчя ця маска виявилася завеликою. Щоб правильно лягли усі вирізи, довелося закласти складки. Маска занадто жорстка, тому складки вийшли грубими, вони відтягують матеріал від шкіри. На масці є багато надрізів, які мали допомогти правильно розмістити її на обличчі. Але особливої ​​ролі вони не відіграли.

Тканинна зволожувальна маска Beauty Derm Animal Seal Aqua

На підборідді під власною вагою маска відлипає від шкіри, хоча спочатку за рахунок надрізів добре прилипла.

Навколо очей ситуація взагалі жахлива. Тканина груба та її краї врізаються в шкіру. Мені постійно хотілося відсунути маску подалі від ніжної шкіри повік.

Перемичка між носом та верхньою губою занадто широка. Маска частково закриває губу і викликає печіння у цій зоні.

Спочатку здається, що маска охоплює обличчя дуже щільно, але поступово вона з'їжджає. Занадто вона груба і важка. Подекуди вона повністю відійшла від шкіри.

Тканина просочена рівно в міру, з неї не капає, але вологи вистачає.

Моя шкіра

У мене жирна шкіра, але зараз вона надто зневоднена.

Маска принесла багато неприємних відчуттів. По-перше, на верхній губі, яка виявилася частково закритою, почалося печіння. Після маски губа виявилася пересушеною, довелося скористатися бальзамом, що відновлює.

Навколо очей маска врізалася в шкіру, було дуже неприємно. Мені здавалося, що там теж будуть проблеми. Але в цьому випадку пощастило, шкіра виглядає нормально, не почервоніла.

Загалом відчуття під маскою були дивними. Я не можу сказати, що було боляче або дуже неприємно, але періодично поколювало шкіру. Мені зовсім не сподобалося це відчуття, тому я зняла маску швидше.

Шкіра не почервоніла і в цілому мені сподобалося, як виглядало моє обличчя. Колір рівний, без плям і почервоніння.

Але! Після маски в деяких місцях залишилися помітні заломи на шкірі. Наприклад, вертикальна смуга на лобі. Це наслідок того, що матеріал був надто жорстким.

Після маски на шкірі залишилося не дуже багато есенції, я спробувала її акуратно вмасажувати. На дотик було не дуже приємно, обличчя залишилося липким. Навіть після повного поглинання шкіра виглядала жирною. Часто тканинні маски залишають по собі вологе сяйво, воно не всім подобається, але мене влаштовує. Це не той випадок. Тут залишився жирний блиск, помітна блискуча плівка. Ситуацію погіршує і липкість, яка нікуди не поділася. Тому я вирішила змити залишки есенції.

Шкіра одразу стала виглядати набагато краще. Вода змила липкість і я відчула, що шкіра пом'якшилася і стала зволоженою. Нарешті з'явився обіцяний виробником ефект.

Підсумок. Не можу сказати, що задоволена цією маскою. Вона виглядає досить мило, але має низку проблем. Це і невдалий, грубий матеріал, і не дуже приємні відчуття як у процесі, так і після. Так, зволоження буде, але заради цього доведеться трохи потерпіти. Такий самий ефект можна отримати і з меншою кількістю проблем. Я повторювати покупку точно не буду.