Juli Butik

Бальзам для губ органічний з екстрактами мандарина й ромашки

Бальзам для губ органічний з екстрактами мандарина й ромашки
Бальзам для губ органічний з екстрактами мандарина й ромашки
Бальзам для губ органічний з екстрактами мандарина й ромашки
Бальзам для губ органічний з екстрактами мандарина й ромашки

Хороший бальзам для губ має важливе значення, оскільки він створює захисний бар'єр між чутливою шкірою і холодним зимовим повітрям 🌨️. Шкіра на губах💋 делікатна і не має сальних залоз. Через це вона не виробляє природних зволожуючих масел, як шкіра на інших ділянках тіла. Тому бальзам для губ має бути невід'ємною частиною догляду за губами.

Так от бальзамчик від Sierra Bees може бути кандидатом №1 на цю роль)

Стік з бальзамом класно оформлений, ці неймовірні бджілки дуже милі. 🐝Також він зручний та компактний.

Аромату мандарин та ромашки я не відчула, цей запах скоріше за все схожий на цедру з апельсина яка певний час лежала без діла)))) Ну радує те що запах швидко вивітрюється і я його більше не відчуваю.

Бальзам добре зволожує та захищає, він дуже ніжний та приємний на вустах. Добре тримається на губах, не тече. Добре загоює тріщинки.

Я ним дуже задоволена, бальзамчик класний! Має хороший органічний склад.

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil - Оливкова олія відрізняється високим вмістом гліцеридів ненасиченої олеїнової кислоти (близько 80%) та низьким вмістом гліцеридів лінолевої кислоти (близько 7%) та гліцеридів насичених кислот (близько 10%), вітаміни А, О, Е, мононенасичені жири. (Цілком безпечно)

Cera Alba (Beeswax) - Віск бджолиний. Структуроутворюючий, термостійкий і пом'якшуючий інгредієнт, надає емульсіям матовість. (Безпечно)

Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil - ОЛІЯ МАНДАРИНОВА - ефірна олія зі шкірки плодів мандаринового дерева (Citrus reticulata, Citrus nobllis, Citrus deliciosa). До складу олії входять а-туйон, а- і b-пінени, мирцен, лимонен, у-терпінен, ліналоол, цитронеллаль, нерол та ін. Алерген (Допустимо)

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil - Олія соняшникова. Має хороші зволожуючі, регенеруючі, пластифікуючі властивості. (Цілком безпечно)

Tocopherol (Vitamin E) - ВІТАМІН Е. Основне джерело - олія зародків пшениці. (Цілком безпечно)

Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil - РОМАШКА РИМСЬКА є антисептиком, заспокоює та пом'якшує шкіру, стимулює процес відновлення клітин, робить більш еластичною чутливу та подразнену шкіру, усуває сухість та лущення, має заспокійливі властивості. (Безпечно)