Швець Карина🤍

Etat Libre d`Orange The Ghost In The Shell

Etat Libre d`Orange The Ghost In The Shell

Сьогодні на огляді парфум, який мені якраз таки подарувала Оля і який, на мою думку, схожий на неї)

Привітайте моє серденько в коментарях, будь-ласочка, і побажайте їй всього найкращого 🫶🏻 а ще підпишіться, бо Оля оглядає багато цікавинок у світі парфумерії та пише на різні незвичні теми.

Чому схожий на неї? Бо для мене це доволі цікавий, незвичний «чистий» аромат.

Розберемо детальніше.

Etat Libre d`Orange The Ghost In The Shell

Аромат створений на честь однойменного аніме (не знаю про нього нічого), але наче головна героїня там кіборг. І взагалі задумка самого аромату - це поєднання синтетичних нот з натуральними (ви можете це побачити в піраміді аромату):

• Верхні ноти: Гексилацетат, Акваль та Юзу;

• Середні ноти: Муган, Молоко, Жасмин та Ніжна шкіра;

• Базові ноти: Амброксан, Мох та Вінілгваякол.

На старті я чую якраз дуже багато синтетики, тобто це не та чистота «після душу», а саме створена «неприродніми» нотами. Не знаю, хто там чує мило Dove - для мене його звучання тут немає; є саме синтетика, знаєте, трошки навіть відголоски аромату отих розчинів, якими оброблюють речі в секонді. І до цього доєднуються акватичні, свіжі ноти (я точно не зможу описати, як розрізняю у парфумах акватику - просто її чую і все).

До цієї суміші доєднується аромат лимонних шкірочок - кисленький і трішки з гірчинкою, але вона майже невловима.

До речі, тут ще й доволі непоганий розпилювач як для семплу - він не плюється, а видає таку собі навіть "об'ємну" хмаринку.

Щодо молока - хоч нота і заявлена в піраміді, та я все ж таки її майже не чую, навіть через деякий час після нанесення, коли аромат вже трішки "грає" і "перевтілюється" на шкірі.

Щодо стійкості - от тут вона явно залежить саме від типу шкіри, на яку наноситься парфум. Як на мене, то такі аромати краще розкриваються на холодній шкірі, та й тримаються довше. В середньому я на собі чую його близько 3-4 годин, з волосся, звичайно, набагато довше - до миття голови.

Загалом цей парфум - про поєднання синтетики і натурально-звучащих нот; різких і мʼяких, чистих та цитрусових.

Прекрасний аромат для будь-якої пори року, на мою думку, проте навесні та влітку він звучатиме ще більш цікаво, ніж взимку.

Це про легкість і про суворість одночасно, комусь він може здатися дуже лайтовим і «в пир и в мир», а когось синтетичні відголоски можуть добряче придушити і навіть викликати головний біль. Тобто, навіть якщо захочете познайомитись з ароматом, я б рекомендувала починати однозначно з пробника або з відливанту, бо все ж таки специфіка тут є і вона не для всіх.

Дякую за увагу 🫧