Etat Libre d`Orange The Ghost In The Shell
Святковий пост до дня народження моєї близької подруги Олі Пришелець🫶🏻
Сьогодні на огляді парфум, який мені якраз таки подарувала Оля і який, на мою думку, схожий на неї)
Привітайте моє серденько в коментарях, будь-ласочка, і побажайте їй всього найкращого 🫶🏻 а ще підпишіться, бо Оля оглядає багато цікавинок у світі парфумерії та пише на різні незвичні теми.
Чому схожий на неї? Бо для мене це доволі цікавий, незвичний «чистий» аромат.
Розберемо детальніше.
Аромат створений на честь однойменного аніме (не знаю про нього нічого), але наче головна героїня там кіборг. І взагалі задумка самого аромату - це поєднання синтетичних нот з натуральними (ви можете це побачити в піраміді аромату):
• Верхні ноти: Гексилацетат, Акваль та Юзу;
• Середні ноти: Муган, Молоко, Жасмин та Ніжна шкіра;
• Базові ноти: Амброксан, Мох та Вінілгваякол.
На старті я чую якраз дуже багато синтетики, тобто це не та чистота «після душу», а саме створена «неприродніми» нотами. Не знаю, хто там чує мило Dove - для мене його звучання тут немає; є саме синтетика, знаєте, трошки навіть відголоски аромату отих розчинів, якими оброблюють речі в секонді. І до цього доєднуються акватичні, свіжі ноти (я точно не зможу описати, як розрізняю у парфумах акватику - просто її чую і все).
До цієї суміші доєднується аромат лимонних шкірочок - кисленький і трішки з гірчинкою, але вона майже невловима.
До речі, тут ще й доволі непоганий розпилювач як для семплу - він не плюється, а видає таку собі навіть "об'ємну" хмаринку.
Щодо молока - хоч нота і заявлена в піраміді, та я все ж таки її майже не чую, навіть через деякий час після нанесення, коли аромат вже трішки "грає" і "перевтілюється" на шкірі.
Щодо стійкості - от тут вона явно залежить саме від типу шкіри, на яку наноситься парфум. Як на мене, то такі аромати краще розкриваються на холодній шкірі, та й тримаються довше. В середньому я на собі чую його близько 3-4 годин, з волосся, звичайно, набагато довше - до миття голови.
Загалом цей парфум - про поєднання синтетики і натурально-звучащих нот; різких і мʼяких, чистих та цитрусових.
Прекрасний аромат для будь-якої пори року, на мою думку, проте навесні та влітку він звучатиме ще більш цікаво, ніж взимку.
Це про легкість і про суворість одночасно, комусь він може здатися дуже лайтовим і «в пир и в мир», а когось синтетичні відголоски можуть добряче придушити і навіть викликати головний біль. Тобто, навіть якщо захочете познайомитись з ароматом, я б рекомендувала починати однозначно з пробника або з відливанту, бо все ж таки специфіка тут є і вона не для всіх.
Дякую за увагу 🫧
Коментарі (0)