Mila__Mi

Рятівник для сухої шкіри

Рятівник для сухої шкіри
Рятівник для сухої шкіри
Рятівник для сухої шкіри

Хто мене давно читає, вже знає, що я обожнюю засоби від Weleda. Бо це завжди натуральні складові та гарна якість.

Крем представлений в м'якій, яскравій тубі, світло-зеленого кольору 💚 (набагато світліший, аніж його класична версія).

Крем є у декількох форматах: 30 мл та 75 мл. В мене крем 75 мл (мені його вистачає на сезон - на три місяці використання, щоденно, переважно на руки, лікті та п'ята). Але, для знайомства можна обрати і 30 мл-ву версію.

Але спершу тюбик знаходився в коробочці, на якій ви зможете знайти більш детальну інформацію про цей засіб: опис, склад, рекомендації до використання та ін.

До речі, хочу зазначити, що крем універсальний, призначений як для рук, так і для обличчя та тіла. Частіше за все я використовувала його на руки, лікті та п'ята.

Декілька разів використовувала його на обличчя, шкіра прям мала лущення і він її врятував, але через масла у складі я нажаль (зі своєю проблемною шкірою) не можу його використовувати на постійній основі. І також декілька разів наносила його на тіло у якості молочка, ох, яка це ароматерапія 🥰 мені потрібен такий тюбик у 300-400 мл форматі 😁

Склад, як і всі засоби бренду повністю натуральний. Довго його розписувати не буду, а лише виділю основні діючи компоненти: олія соняшника, бджолиний віск, масло какао, екстракти фіалки, ромашки, розмарину, календули, молочна кислота, гліцерин та суміш натуральних ефірних олій.

Кришка формату фліп-топ не туга і при цьому якісно закривається. Дозатор вузький, але с першого разу видає необхідну кількість засобу для використання.

АРОМАТ:
В мене була класична версія Skin Food, але там був трохи інший аромат, більш трав'яний.

Цей же має свіжий, цитрусово-трав'яний (більше цитрусовий), солодкуватий аромат, але такий ніжний та неймовірно приємний. Скажу вам чесно, він мене надихає та заспокоює. Коли я його вдихаю, я наче потрапляю у квітучий🌳рослинний сад 🌱з цитрусовими деревами🍊

Після нанесення я ще відчуваю його на шкірі 1,5-2 години, що просто не може не радувати 🥰


ТЕКСТУРА:
Нагадує молочко, текстура тягуча, ближча до густої. Розподіляється доволі легко, але відчувається ось ця легка вісковість. Якщо ви колись пробували класичний Skin Food, то скажу вам, версія Light помітно легша, але не менш функціональна.

Поглинається приблизно за 5 хвилин, коли шкіра нормальна, спільна до сухості. Коли шкіра дуже суха, то вона миттєво поглинає в себе кремчик і не залишиться відчуття липкості чи жирної плівки.

▫️чудово зволожує, живить та пом'якшує шкіру та сухі загрубілі ділянки
▫️прибирає відчуття сухості та стягнутості ▫️заспокоює шкіру, зменшуючи лущення та почервоніння
▫️захищає шкіру від морозів, утворюючи захисну плівку

Він прямо таки допомагає шкірі відновитися.

Для мене це ідеальний варіант при сухості та в холодну пору року зі зміною клімату та опалювальним сезоном. Однозначно можу його рекомендувати 👍🏻