У 2024 мій бюті план буде ус пішним.. #beautyplan2024
Є шкідливі звички з якими я вже багато років борюся і з перемінним успіхом🥲 І стільки ж які я не можу ввести в своє життя на регулярній основі😫 Але Мейкап сказав що ці дні заряджені на успіх тож вірю йому і пишу бюті цілі на 2024ий🥳 :
- Регулярно бігати на біговій доріжці , робити вправи . А то доріжка стоїть майже без діла🥲
- Робити макіяж, не лінитися. Я дуже люблю фарбуватися але одночасно з тим часто просто лінуюся це робити бо то займає багато часу, але замість того щоб цей час все таки використати на макіяж , я сиджу в телефоні 😭
- Регулярно робити антицелюлітні процедури✨ Все є ! І креми і щітки і банки.. але я лінива жʼпа з апельсиновою коркою….😢
- Менше спати…🫠 а не 12годин , прокидатися з будильником. Сон то одна з моїх залежностей😒 Є лиш один плюс у цьому: колаген виробляється добре😄
- Привчити себе споживати менше фастфуду, зменшити залежність від нього😫 Як же я без чіпсиків кілька раз в місяць і піцочки наніч? Не робіть як я, бо у мене вже проблеми з шлуноком через це….
- Більше доглядати за своїми стопами, пятками, робити педикюр. Вони в мене від природи дуже грубі🥲
- Навчитися по різному укладати волосся. От не люблю я бавитися з волоссям , але я почала блогерську діяльність і було б добре в кадрі бути з гарною і різною укладкою🤌🏼
- Менше прокрастинації! Краще у цей «вільний час» нанести масочку на обличчя🪞 Потупити в соцмережах то святе 😫 Пора це змінювати …
- Не лінуватися щодня ввечері вмиватися і наносити догляд. Лиш наявність макіяжу змушує мене вмиватися ввечері , а так можу пару днів не вмиватися якщо не наношу макіяж … а тоді привіт закриті комедони і прищі…
- Регулярно ходити на процедури: губи, біо ревіталізації, лазерна епіляція і мати на це ресурс🙏🏼 Тут хіба з ресурсом проблеми… процедури не з дешевих🥲
- Не забувати пити достатньо води!
- Не їсти перед сном🥲 З чоловіком за компанію можна і морковку погризти а не жарену картоплю наминати🫠
Коментарі (0)