olenamoli

Сироватка-праймер для звуження пор від Essence

У Essence вийшла серія цікавих сироваток Hello, Good Stuff! з фруктовим настроєм.

Перш за все привертає увагу яскравий дизайн етикеток. А по-друге - непогані склади з активами. За ціну 140 грн (зі знижкою) це дійсно знахідка.

Мене привабила гранатова сироватка наявністю 3% ніацинаміда. Цей актив має гарний вплив на мою шкіру. Зменшення пор - це щось зі світу фантастики, але тон стає рівніше, отже і ті злощасні пори виглядають охайніше.

Флакончик скляний, пипетка теж скляна - все добротне. Сироватка за текстурою як рідкий гель. Легко розподіляється, швидко вбирається шкірою. Особисто мені зволоження малувато, додатково закриваю кремом.
Запах сироватки фруктовий, свіжий трохи цитрусовий.

Склад обіцяє не менш 95% натуральних компонентів:
aqua (water), glycerin, niacinamide, punica granatum fruit water, sodium hyaluronate, tocopherol, xanthan gum, pentylene glycol, sodium lauryl sulfoacetate, sodium oleoyl sarcosinate, ethylhexylglycerin, sodium gluconate, sodium chloride, sodium oleate, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, sodium sulfate, citric acid, phenoxyethanol, sodium benzoate, parfum (fragrance), limonene, ci 14700 (red 4).

Виробник зауважує, що сироватка не містить силікони, мікропластик, парабени, мінеральні олії, PEG

Для мене ця сироватка - чудовий варіант для базової ранкової рутини. Дає легке зволоження, тонізацію, з часом тон шкіри стає рівнішим, усуває тмяність. Користуюся із задоволенням.

Що ще можна спробувати з серії Hello, Good Stuff!:
🥝сироватка з ефектом пілінга з ківі;
🍑двофазна персикова сироватка з пептидами;
🫐праймер-сироватка з лохиною та скваланом;
🍍освітлююча сироватка з екстрактом ананаса;
🍃зволожуючий гель з Алое Вера;
🌺живильна сироватка з олією шипшини;
🍉праймер-сироватка з кавуном та ніацинамідом.

Захотілося щось з цієї серії спробувати? Я хочу ще сироватку з пептидами - як бачу цей актив, втрачаю силу волі😊