Дарина🦉

Ефект метелика

Ефект метелика
Ефект метелика

Всім привіт!

Я давно задивлялася на цю Туш для об'єму та подовження вій - Maybelline The Falsies Surreal Mascara. Мені дуже подобався дизайн та колір, і щіточка, я лблю такі більше ніж силіконові. І от вона в мене!

Дійсно зовнішній вигляд вражає. Великий, масивний флакон, бузкового кольору з ефектом хрому. Її не хочеться випускати з рук. Ну дуже яскравий дизайн. Ковпачок дуже міцно закривається, головне почутити "звук закриття". Об'єм 10 мл.

Аромату я ніякого не відчуваю. Текстура приємна, дуже легко наноситься на вії, наче кремова сироватка. Щіточка доволі велика, створена за технологією гібридних волокон, яка профарбовує кожну війку. Дуже м'яка та зручна в використанні.

Склад:

Aqua / Water / Eau, Isododecane, Dimethicone, Alcohol Denat., Trimethylsiloxysilicate, Butylene Glycol, Peg-10 Dimethicone, Synthetic Fluorphlogopite, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, Diisopropyl Sebacate, Disteardimonium Hectorite, Tin Oxide, Calcium Aluminum Borosilicate, Dipentaerythrityl Tetrahydroxystearate/Tetraisostearate, Silica, Silica Silylate, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Cellulose, Aluminum Hydroxide, Magnesium Sulfate, Ascorbyl Glucoside, Disodium Stearoyl Glutamate, Bis-Peg/Ppg-14/14 Dimethicone, Tocopherol, Phenoxyethanol [+/- May Contain: Mica, Ci 77007 / Ultramarines, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 77891 / Titanium Dioxide]. Fil T70018127/2.

Туш підходить для чутливих очей і тих, хто носить контактні лінзи. Веганський продукт (не містить компонентів тваринного походження).

Мої враження від туші:

- Гарно подовжує вії, та підкручує їх;

- надає крутезного об'єму;

- зручна щіточка, яка м'яко та якісно профарбовує ( я люблю такі великі щітки);

- насичений, глибокий чорний колір;

- стійка формула (не розмазується та не осипається протягом всього дня), вона пройшла тест, я вдень з нею лягла спати, і прокинувшись здивувалась, що на шкірі та на подушки ніяких слідів.

- ну звісно дизайн, в який не можливо не закохатися!

Порада від мене - наносити не більше двох шарів туші (на фото два шари), бо коли більше, трохи є склеювання та грудочки.

🦋 Дійсно ефект метелика, дуже легка туш, яку не відчуваю зовсім на собі, але як ефектно виглядають очі!

Цікаво буде спробувати її з сороваткою для зміцнення вій, ніколи такими засобами не користувалася.

Я дуже задоволена, і всім рекомендую, хто її ще не спробував.

Всім дякую за увагу 🦋

Ефект метелика
Ефект метелика