Ідеальну підводку для очей знайдено !
Maybelline New York Hyper Easy
Привіт красуні!
Сьогодні хочу поділитися своїми гарними враження щодо підводки для очей Maybelline New York Hyper Easy. "Розкішні стрілки легким рухом" - це зовсім не моя історія. Я тільки вчуся їх гарно малювати. Цей лайнер виявився дуже гарним помічником.
Зовнішній вигляд:
Дуже гарний витончений в сучасному дизайні флакон, з мерехливою стрічкою де вказано назву бренду. Ковпачок міцно закривається. Дуже зручно і приємно тримати у руці. Об'єм 0.6 г.
Аромат та текстура:
Аромату зовсім ніякого не відчуваю. Текстура схожа на "густу водичку", яка дуже швидко застигає після нанесення.
Склад:
AQUA / WATER, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, LAURETH-21, PENTYLENE GLYCOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, CAPRYLYL, GLYCOL, PPG-2-DECETH-30, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM LAURYL SULFATE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, [+/- MAY CONTAIN CI 77266 [NANO] / BLACK 2].
Підводка є в трьох кольорах:
🔸Сатиновий чорний 800 Pitch Black
🔸Матовий чорний 801 Mate black
🔸Коричневий 810 Brown (найбільше мені полюбився 🤎)
Враження:
- Приємно користуватися, шестигранна форма корпусу підводки не ковзає в руці
- Дуже гнучкий аплікатор, малює лінію без пробілів з першого разу
- Яскравий пігмент дає інтенсивний колір
- Стійкість протягом всього дня (виробник запевняє, що стійкість протягом доби), дуже важко змиваєтся міцелярною водою, треба придбати, який небудь, інший засіб для змиття макіяжу з очей. (Буду рада вашим рекомендаціям)
- Навіть своїми кривими руками, мені вдається намалювати тонку стрілочку (а для мене це досягнення)
- Гарний вибір кольорів. Мені дуже сподобався коричневий, це перша моя підводка в такому відтінку. Має матовий фініш.
Я дуже рідко ношу стрілки, але з такою помічницею, буду намагатися робити це частіше.
Дуже вдале придбання, я залишилась задоволенна!!!
Всім дякую ❤️
Коментарі (0)