#beautyplan2024
В 2024 році я обіцяю собі ❤️
Насправді не люблю планувати і загадувати щось ,тому що як правило воно потім не здійснюється. Проте в мене є багато глобальних пунктів якими треба було зайнятися вже дуже давно і думаю новий челендж це знак що варто задуматися і почати втілювати в життя.
- Харчування. Хочу нарешті почати правильно та якісно харчуватися , без перекусів ,бутербродів, їжі на ходу . Вживати більше фруктів та овочей. Менше смаженого та шкідливого.
- Відмова від солодкого або зменшення його споживання на мінімум. Я людина яка дуже залежна від солодкого і були часи коли я споживала його дуже багато. Зараз тепер маю певні проблеми зі здоров'ям та шкірою і відмова від солодощів скоріше вимушена міра і мені треба взяти себе в руки .
- Привести себе в форму. За останній рік я набрала у вазі 10 кг. Спочатку були стреси , малорухливий спосіб життя. Потім ворожа ракета зруйнувала мій дім ,вимушені переїзди і харчування аби як. І от непомітно для себе я побільшала у розмірі. Скинути зайві кілограми набагато складніше ніж їх набрати тому мені є над чим працювати.
- Сон. Як і багато дівчат хочу налагодити режим сну, лягати до 23:00 , а не о другій ночі.
- Спорт. Почати знову ходити до спортзалу, побудувати тіло на яке буду із захватом дивитися і багато працювати над собою.
- Зуби. Зробити ідеальною свою посмішку і повністю виключити всі проблемні моменти.
- Навчитися гарно фотографувати. Давно хочу пройти курси фотографа для себе і почати робити гарні фото. Я навіть раніше купила професійний фотоапарат для цього і все ніяк не налаштуюсь.
- Розвиватися в спільноті MUC та робити гарні дописи та looks , набратися досвіду, бути цікавою для інших.
- Більше подорожувати та бачити гарних місць в нашій країні. З'їздити в нові міста.
- Змінити зачіску . Не хочу кардинальних змін, але в той же час хочу щось нове.
- Налагодити питний режим і виключити з напоїв каву.
- Менше лінуватися, частіше робити собі красиві макіяжі ,вдягати сукні та робити зачіски.
Коментарі (0)