Мій #beautyplan2024
Або спроба дотримуватись простих звичок🦋
- Більше ранків з масочкою на оближчі і ранковою зарядкою, менше з телефоном в руках. Точно не перестану зранку не читати новин і писати близьким людям, але думаю пів години ранкових тік токів прибрати можна😅
- Сходити до косметолога. За майже 23 роки я витратила багато на одноразові спроби наростити вії, зробити ламінування брів... а от до косметолога не ходила жодного разу. Не скажу, що хочу глобальних змін у зовнішності, але декілька процедур дуже хочу зробити.
- Експериментувати з декоративною косметикою. Свою ідеальну базу макіяжу я доволі давно знайшла, а от доглядову змінюю доволі часто. Хочеться нарішті спробувати коричневу туш, кольорову підводку і придбати хоч одну палетку тіней.
- Відмовитись від гель лаку. Не один раз вже пробувала робити той самий "японський манікюр", але через три тижні вже бігла робити покриття. Не вистачало терпіння😞
- Більше українських брендів. Якщо в одязі є улюбленці, то в догляді мої спроби були не дуже вдалими. Тому хочу більше замовляти і тестити😊
- Не забувати про сонцезахисний крем. Іноді хочеться зробити собі татуювання десь на лобі, щоб не пропускати цей етап перед нанесенням тонального засобу.
- Не зовсім бʼюті, але дуже хочу зняти брекети в цьому році. Те, як мої зубки вже виглядають це просто фантастика у зрівнянні з тим, що було раніше. Проте роботи ще багато)
- Хоча б раз на 2 тижні робити собі домашнє спа.. Момент коли на фоні улюблений серіал, а я годину лежу в ванні з бульбашками точно вартує часу і я не хочу нехтувати таким задоволенням.
- Більше спорту🚴 В цьому році я вже добре схудла, тепер мені хочеться мати гарний рельєф тіла.
- Знайти і створити гарну ароматну атмосферу вдома. Більшу частину року я живу лише з котом, тому природньо створювати аромат домашньої випічки бажання не маю)) Хочеться знайти гарні аромадифузори, арома палочки не за всі гроші світу але які подарують мені заспокоєння і затишок.
- Парфуми. В моїй косметичці вони присутні, але чомусь купую лише один і користуюсь ним поки не закінчиться. Хочеться мати 2-3 для різного настрою🥰
- Більше дивитись на себе з задоволенням! З вдячністю моєму тілу та обличчю за те, скільки функцій вони виконують і яким неймовірним є людський організм. Менше критики до себе🙃
Бажаю усім здійснення ваших планів🥰
Коментарі (0)