Vikulyk

Відчуття, наче побувала на курорті.)

Відчуття, наче побувала на курорті.)

Кристалічний концентрат мені добре допомагає при втомі і при надмірній сонливості, з ним наче пробуджується свідомість, краще думається і з'являються сили, але нема надмірної збудливості, відчуття доволі збалансовані.

Дію на нервову систему пояснює наявність в складі магнію, який поступає в організм трансдермально. Я вже дуже багато прочитала про корисну дію на здоров'я цього компоненту в нашому клубі і наважилась спробувати, дякую мої любі дівчата😊

Відчуття, наче побувала на курорті.)

Спосіб використання:

На 100л води в теплу ванну (35-40 градусів), подати 100-150гр концентрату і ретельно розміщати. Прийом процедури має складати мінімум 15 хв.

Аромат у цієї солі хвойно-лавандовий, доречі в складі містяться ефірні олії лаванди і лимону. Він доволі приємний і нагадує перебування десь в спа чи на лікувальному курорті, а голубий відтінок зафарбовує воду у ванній голубим кольором, наче в басейні. Проте пігмент не в'їдається в ванну і її легко помити..

Шкіра після процедури доволі приємна, в мене не було відчуття якогось печіння чи сухості.

Мені дуже подобається, що я можу керувати своїм емоційним станом такими безпечними і приємними у використанні засобами, як Bisheffect. Круто просто прийняти ванну і внести вклад в своє здоров'я.

Бажаю всім здоров'я і спокою, бережіть себе, зараз це важливо, як ніколи❤️