Олена Романюк

Barwa Herbal Шампунь для світлого волосся з екстрактом ромашки

Давайте знайомитися з новим, для MakeUp Club, польським брендом Barwa (є серія Natural, Herbal, Hypoallergenic, Extra Care). На сайті я бачу цікаві, різноманітні шампуні, кондиціонери, натуральне мило, засоби для рук та ніг, демакіяж.

Мій вибір - шампунь для світлого волосся з ектрактом ромашки Barwa Herbal (250мл). Виробник наголошує, що 95% складників має натуральне походження (бачимо таке ж в Garnier Superfood) та 100% сировини має польське походження.

Моє волосся - 100% клієнт цього шампуню. Світлий, рідний колір, тонке, трохи хвилясте, мию 2 рази на тиждень, з нормальним, комплексним доглядом все з ним добре. Хочу відростити довжину, дуже довго була власницею достатньо короткого каре.

🌼 Аромат

Коли я тільки отримала шампунь і на вулиці встромила носа, щоб понюхати, то мені здалося, що це аромат дитячого шампуню, типу Johnson's Baby, така приємна, солодко-трав'яниста ромашка.

Увечері, почавши мити голову, я відчула одразу яскравий знайомий шлейф. Це один в один Green Tea від Elizabeth Arden! Він настільки тут ніжний та приємний, що мені хочеться милити волосся вічність! На волоссі лишається ледь-ледь, шкода🫠

🌼 Консистенція

Шампунь прозорий, і це для мене великий плюс. Я не дуже люблю перламутрові шампуні з масмаркету. Текстура рідкувата, легко виливати в долоню потрібну кількість. Багато його не потрібно, піноутворення на висоті, піна дуже м'яка, делікатна, знову нагадує цим дитячий шампунь. Проте, піни багато, вона добре розприділяється по голові.

🌼 Склад

Шампунь сульфатний, я саме такий і шукала, останнім часом помітила, що безсульфатні, навіть чергуючи з Garnier, перенасичили мені волосся...

Отже, у складі класичний содіум лаурил сульфат, кокамідопропіл бетаїн (м'яка ПАР на рослинній основі) кокамід ДЕА (емульгатор), ланолін (віск), гідролізований кератин, екстракт ромашки. Немає силіконів. Це теж для мене великий плюс.

На фото моє волосся після миття шампунем Barwa, на кінці нанесла бальзам Superfood з папайя (він безкінечний, з серпня 😅), не сушила, не вкладала, не наносила нічого з силіконами. Помила, розчесала, все ...дивлюся серіал 😉

P.S. можливо, зріз не ідеальний, вже час в перукарню, майже 2 місяці з останнього підрізання кінців.

Скажу одразу, замовляйте цей шампунь! Або інший, який підходить по вашим потребам 😉 Я дозамовила ще один, але з м'ятою, на літній період!

Бо, нарешті, я знайшла ідеальний сульфатний шампунь для себе.

Чудово промиває волосся, не до скрипу, але голова свіжа, об'єм неймовірний, без жодних неприємних відчуттів на шкірі. Волосинка до волосинки, не обтяжені та розсипчасті.

У процесі миття здається, що плутає волосся, але я легко прочісую його потім Tangle Teezer, без втрат.

Отже, я дуже раджу спробувати шампуні Barwa, на мою думку, це гідний конкурент звичній продукції в такому ж ціновому сегменті.

Ефект дуже гарний: легкість, чистота і об'єм, що ще потрібно від шампуню? А якщо ви шанувальниця аромату Elizabeth Arden, то тоді точно, цей шампунь вам потрібен!

Дякую ❤️ Усім гарного волосся та вдалих засобів!