Alyona Fedyk

#beautyplan2024

#beautyplan2024

Рік почався з розуміння, що все навколо – справа рук нас самих. Напевно, зараз я більше про духовне: вчинки, відношення до людей, чистота думок – це все мегаважливо… Але, звичайно, і робота над собою потребує зусиль. Ми прагнемо покращити зовнішність, більше часу приділяти б’юті-ритуалам, поповнювати запаси засобів краси, і я – не виключення.

Хочу поділитись з вами своїми планами на 2024 рік, адже саме ви надихаєте ставити цілі та досягати їх. Обіцяю собі до 31 грудня 2024 року виконати всі 12 пунктів. А що з цього вийде – дізнаємось наприкінці року:)

  1. Своєчасно відвідувати бровіста і власноруч не псувати брови:) Мій майстер точно знає, як мені красиво, тому їй я довіряю на всі 100%.
  2. Зміна стилю одягу. Навіть не зміна – “повернення до витоків”:) Я обожнюю близький до класики стиль, тому обов’язково повернусь до строгих нарядів та підборів. А ще сукні... Частіше одягатиму їх!
  3. Наростити волосся. Тут вже все близиться до реалізації, тому чекайте мене у новому амплуа. Розповім все згодом:)
  4. Знову набрати вагу. Не добровільно, але повернулась до 46-ти( Моя ціль – 50 кг, ну або хоча б зафіксувати 49:)
  5. Регулярні тренування. Тричі на тиждень. Останній місяць планку занизила, в залі з’являюсь лише двічі на тиждень, тому треба дати можливість моїм спортивним колегам бачити мене частіше:) Обіцяю!
  6. Діагностувати родимки, які планую видалити. Мета – більше естетична, але цього року маю точно зробити це.
  7. Зробити “пірсинг” для волосся. Актуально чи ні – байдуже, бо я про це давно мріяла, проте густини не вистачало. Тепер треба буде реалізувати:)
  8. Позбутись заломів на чолі ін’єкціями ботулотоксину. Це регулярна процедура, але поновити цьогоріч доведеться.
  9. Приймати вітаміни. Не знаю які… O’Ostah сказала, значить тре:) Розберемося потім.
  10. Їсти більше фруктів. Як про це можна забувати?
  11. Частіше використовувати яскраві помади. Ну ніяк я не звикну до цього. Нюд на губах – то мій must have, але ж треба іноді сяяти:)
  12. Попрактикувати цвяхостояння. Вірю, що це дуже дієвий спосіб пізнання себе, оздоровлення на фізичному, енергетичному та психологічному рівнях.