Yustal

#beautyplan2024

#beautyplan2024

Цього Нового року в мене була лише одна резолюція — зробити все, що в моїх силах, щоб жити краще. Що входить в цю об’ємну обіцянку собі?

1. Насолоджуватись життям. Я хочу насолоджуватись всім, їжею, яку маю, домом, де живу, своїм одягом, своїм тілом, тим, що я роблю, і спілкуванням.

2. Я хочу знайти нових друзів, з якими буде приємно та психологічно безпечно спілкуватись.

3. Хочу лягати спати в проміжок з десятої до півночі.

4. Хочу більше тренуватись, розширити свої 5-хвилинні розминки до повноцінних тренувань, хочу бути сильнішою значно більше ніж красивішою. До речі, ви знали, що навіть у спортивної Джей Ло є целюліт? І це нормально!

5. Хочу здійснити свої творчі плани.

6. Минулого року я вже навчилась витрачати і хочу продовжувати в тому ж дусі. Я хочу не купувати зайве і навіть не витрачати час на те, щоб щось пригледіти, коли мені (поки) не треба. Мені подобається, що мій догляд, гардероб та дім стають більш мінімалістськими, хоча я не фанат тотального мінімалізму і пам’ятні речі зберігаю. Подобається купувати тільки те, що потрібно, та таким, як хочеться. Я хочу бути психологічно вільною від речей, пошити собі на замовлення декілька саме таких речей, як мені хочеться, і обходитись ними.

7. Хочу не сидіти онлайн, коли потрібно робити інші речі, хочу покращити свою саморегуляцію та в першу чергу робити те, що потрібно. Я не вважаю соціальні мережі суцільним злом, вони дають можливість побачити різних людей, різні способи жити та щось робити, почути цікаві думки та вийти за межі рідного села у способах мислення.

8. Хочу завчасно собі готувати, а не починати готувати тоді, коли вже голодна, і набрати +5 кг ваги. Я хочу споживати більше овочів та фруктів ніж зараз, навчитись робити класні салати і розщедритись собі на овочі глибокої заморозки взимку.

9. Пити воду, не тільки каву.

10. Хочу навчитись заробляти гроші, дізнатись більше про те, як можна заробляти гроші, як вони працюють.

11. Хочу спробувати затонувати волосся у холодний золотавий колір і відростити його якомога довше, спробувати нові продукти для макіяжу для свого задоволення та потужні креми.

12. Я хочу любити своє життя та себе цього року і любити своїх близьких, просто бути.

Ще один пункт: я хочу бути сильніше обставин та емоцій і слідувати своєму плану навіть в ті дні, коли не хочеться взагалі нічого, хоча і сподіваюсь, що таких днів не буде.

Всім добра 🤗