Євгенія 👩

#beautyplan2024

#beautyplan2024

Всім привіт✌️

Я люблю планувати, якась спонтанність – це зовсім не моя історія). Тому цей список мені дався досить легко, і я дуже сподіваюся, що я зможу реалізувати кожен пункт🙏.

  1. Набрати вагу. Вже другий рік я намагаюся це зробити і дуже сподіваюся, що цього року мої 40 перетворяться на 43-44 кг. Проблема в моєму синдромі подразненного кишківника, через який я просто перестала їсти більшість продуктів, щоб не відчувати цього пекельного болю. У результаті, мій раціон складався з вареної моркви, грудки та гречки, десь протягом року. Результат - анемія, нестача заліза в організмі та зневоднення. Найнеприємніше – підозра на РХП. Лікар мені прописала лікування і свого роду челенж - я щодня маю обов'язково їсти якийсь новий продукт, який боялася їсти раніше. Для мене це ще той квест, особливо якщо йдеться про щось шкідливе, на кшталт піци, боюся, але все ж таки їм🤣. Цей пункт найважливіший для мене зі всього списку, сподіваюся, що до кінця року він обов'язково виконається).
  2. Перестати соромитися окулярів. у мене поганий зір із самого дитинства, тому окуляри я ношу протягом 22 років. У школі я зовсім не комплексувала через це, мене навіть ніколи не називали очкариком). Потім у мене з'явилися контактні лінзи, а разом з ними і неприйняття себе в окулярах. Вдома я ходжу в окулярах і мені комфортно, але не можу змусити себе вийти на вулицю в них, соромлюся). Вже купила собі нові, гарненькі окуляри і сподіваюся вони сприятимуть реалізації цього пункту).
  3. Не купувати нові косметичні продукти, поки не використаю старі. У своєму минулому дописі розповідала, що у мене по 3-4 баночки кожного продукт, з одного боку – це непогано, а з іншого – займає дуже багато місця і гальмує покупку нових, цікавіших продуктів).
  4. Використовувати паперові рушники замість звичайного рушника. Мені подобається витирати обличчя звичайним маленьким рушником, це комфортно. Однак, я розумію, що паперові рушники - це гігієнічніше та безпечніше. Тому, хочу перейти на них, вже другий рік, але поки що безуспішно🤣.
  5. Скоротити кількість фарбувань волосся. Я зовсім не хочу повертатися у свій натуральний колір), але і не хочу фарбувати волосся щомісяця, якою б гарною не була фарба - це все одно травматизація і після кожного фарбування мені доводиться обстригати кінчики на декілька сантиметрів( Планую спробувати догляд для волосся, який зберігає колір, а також спробувати тонуючі маски.
  6. Відмовитись від резиночок-дротів для волосся. У мене їх штук 40, різних кольорів та розмірів, але вони ламають волосся і негативно впливають на їх стан. До того ж, мені подарували чудову шовкову резиночку, в яку я закохана і хочу купити ще кілька штук, щоб повністю перейти на них).
  7. Використовувати світлі та яскраві відтінки у макіяжі. Нещодавно звернула увагу, що навіть для челенджів у клубі я використовую виключно темні відтінки в макіяжі, через що мої образи здаються дуже однотипними). У житті я теж люблю темні відтінки, але хочеться вийти зі своєї зони комфорту і спробувати щось світліше і яскравіше). Взагалі, вже кілька років я хочу записатися на урок "макіяж для себе" від Єгора Андрюшина, я вважаю його неймовірно талановитим візажистом і мені дуже імпонує його стиль. Проте, постійно відкладаю це бажання на потім). Не виділяю цей пункт як окремий, тому що не впевнена, що виконаю його цього року, але колись запишуся 100%).
  8. Не боятися виходити з дому із яскравою помадою. Я звикла бачити свої губи з прозорим блиском або нюдовим олівчиком. Нещодавно мені подарували 2 досить яскраві помадки - Maybelline Vinyl, які виглядають дуже гарно і мені подобається їх використовувати в макіяжах для клубу, але я чомусь не наважуюсь вийти з такими кольором губ на вулицю. Думаю, що це через незвичку і дуже хочу подолати цей страх)
  9. Купувати ще більше продукції від українських брендів. Минулий рік відкрив для мене дуже багато класних українських виробників (не лише косметики). Впевнена, що цей рік подарує мені ще більше чудових відкриттів, особливо завдяки клубу). Для мене дуже важливо підтримувати українських виробників, тому що я розумію, як це важко працювати в сучасних умовах. Власне, з цієї причини я намагаюся дуже м'яко критикувати українські продукти, які мені не підійшли). Хочу, щоб люди позбулися цього дурного стереотипу - "Якщо "своє" виробництво, то це не якісно та погано".
  10. Купити ще більше баночок від Farm Stay. нещодавно зловила себе на думці, що моя шкіра дуже позитивно реагує на всі баночки від цього бренду. Тому, я хочу спробувати більше продуктів, не зупинятися тільки на кремах та догляді для волосся).
  11. Розширити свій парфумерний гардероб. Я вже не раз говорила, що я доволі байдужа до ароматів і 100% ніколи не стану гурманом та парфумерним маніяком, але все ж таки мені хотілося б, щоб на моїй поличці з'являлися нові парфумчики. В ідеалі – це пробники, бо мені часто набридає один аромат, завжди хочеться чогось новенького).
  12. Вкладати більше сил у розвиток свого міні-блогу у makeup club. Хочу, щоб мої дописи були дійсно цікавими, фото гарнішими та інформативнішими. Сподіваюся, що я навчуся фотографувати макіяж, щоб виходило передавати відтінки). Ще хочу частіше посміхатися на фото, нещодавно переглянула свої фото з челенжів і скрізь я якась супер-похмура (фото в цьому челенжі не стало виключенням🤣).

Ось такий у мене вийшов б'юті-план, в принципі, все цілком можливо, потрібно просто не лінуватися і працювати над собою😉.

Я не додала до свого основного списку якісь життєві плани, тому що челенж про б'юті).

Однак, окремо хочу написати свою міні-мрію – я дуже хочу відвідати всі міста України🧡. Перші в моєму списку, це міста, які за ці 2 роки стали для мене ніби рідними, хоча я ніколи в них не була – це Запоріжжя, Миколаїв, Чернігів та Херсон.

Дякую за увагу і нехай усі наші плани обов'язково здійснюються💕.