Пашкова Діана

Як вам Chandi Amla Hair Oil?

Як вам Chandi Amla Hair Oil?
Як вам Chandi Amla Hair Oil?

Моє волосся - це справжня біда. Воно рідке, тонке та дууууже пошкоджене. Ще й за період війни я на нього забила та воно відповіло мені тимож, забив на моє бажання мати гарний зовнішній вигляд.

Тож, нещодавно в мене стало болюче питання - відрізати чи ні? Тут серце ушло у п`яти та із сльозами на очах я почала шукати швидкі, бюджетні та дієві способи відновлення.

Моя перша спроба - олійка для волосся Chandi Amla Hair Oil. Побачивши на продукті п`ять зірочок та начитавшись хвалебних відгуків, я у той самий момент додала олійку до кошику

Як вам Chandi Amla Hair Oil?

Як заявляє виробник, олія амли - це цілющий еліксир, корисні властивості якого відомі з давніх-давен. Вона ефективно зміцнює волосся, нормалізує кровообіг і обмін речовин у шкірі. Як результат, локони стають густими, сповненими життєвої сили і здорового блиску.

Олійка має рідку консистенцію глибокого зеленого кольору. І одразу відповім на питання, яке у вас скоріш за все вже з`явилось – ні, воно не фарбує ні шкіру, ні волосся. Наноситься дуже легко, я наношу на вологе волосся. Має сильний аромат. Щодо цього аромату, коли обирала олійку, бачила дуже багато відгуків про те, що «шпиняє» так, що неможливо дихати. Тож, так, аромат дійсно дуууже сильний та специфічний, який повністю після миття не змивається. Але мені він дійсно подобається.

Доречі, мені вона прийшла розлита 😣

Я мила голову, прибирала зайву вологу промокуючи волосся рушником, та наносила олійку від коренів до кінчиків. Трохи промасувавши шкіру голови подушечками пальців, одягала шапочку для душу та займалась своїми справами. Через 3 години знімала її, та промивала голову, волосся звичайним шампунем декілька разів.

Змивається олійка легко, не залишає після себе ефекту брудних пасм.

Вона дуже швидко разходується та зовісім не економна :с

Результат не змусив себе чекати, та вже після першого використання я побачила що волосся стало більш блискучим, гладким, слухняним.

Для порівняння додаю фото "до" та "після".

Олійка дуже сподобалась, продовжу їй користуватись та обов`язково додам зріз через місяць.