Elaine

Якісне зволоження на зимовий період

Якісне зволоження на зимовий період

Сьогодні хочу поділитися з вами своїм враженням від зволожувальної есенції для обличчя Missha Super Aqua💦

Влітку я вірна своєму тонеру з центелою для гіперчутливої шкіри від Purito, але як тільки приходить зима, мені потрібно щось більш зволожуюче. Так і виникла моя любов до цієї есенції-тонеру від Missha.

Цей продукт став для мене справжнім спасінням цього року. Хоч в мене і жирний тип шкіри, але від морозу та вітру нерідко з'являються лущення та подразнення на шкірі обличчя (що власне і відбулося наприкінці грудня), тому я і вибрала собі щось ультразволожуюче та базове.

Щодо зволожувальної есенції: засіб поєднує в собі функції есенції і зволожувального тонера; виробник обіцяє миттєве усунення відчуття сухості та стягнутості; крім того, тонер запускає процес самостійного накопичення вологи шкірою, оздоровлює її; а завдяки гіпоалергенній формулі продукт призначений для будь-якого типу шкіри. Основа тонера/есенції — три види гіалуронової кислоти з різним молекулярним індексом. Завдяки цьому засіб проникає в усі шари шкіри, заповнює вологою міжклітинний простір, робить її пружною і сяючою.

Тепер висновки, які я можу зробити після майже місяця користування: лущень на обличчі вже декілька тижнів як немає, шкіра виглядає більш сяючою без мейку, а що особливо потішило - значно покращився стан шкіри на шиї, майже непомітні заломи, які були моїм болем тривалий час. Порівнюючи з моїм попереднім улюбленцем Purito, нова есенція має більш рідку консистенцію та яскравіший запах(це мене насторожило спочатку), але я готова це пробачити враховуючи реальне поліпшення якості шкіри. Ще один плюс - це великий об'єм есенції, зазвичай такої пляшечки тонеру мені вистачає майже на півроку.

В цілому враження в мене позитивні) Вважаю, що продукт вартий своїх грошей, тому всім раджу спробувати особливо зараз, бо бачила знажки на сайті😘