Мої найкращі бʼюті знахідки 2023 року…
Якими я продовжую користуватися тепер…
В 2023 році я для себе відкрила багато нової косметики: як бюджетної, так і люксової. Щось підійшло ідеально, щось не дуже...а є й таке, що запало в саме ❤️, те, що для себе я вважаю ідеальним і буду купувати доти, доки не набридне (бо й таке зі мною буває).
1) Палітра тіней Eveline look up. Це новинка 2023 року. Я памʼятаю, як я її хотіла. Купувала за 325 грн. Колись на мейкапі бачила акцію- 190 грн... це взагалі супер ціна.
Про неї я вже писала багато разів, з неї складаються всі мої макіяжі. Вона універсальна. Тіні не осипаються, тримаються весь день.
2). Пудра Shiseido. Це люксова пудра, я її собі подарувала на день народження 😅, бо без приводу точно не купила б. Але це, без перебільшення, найкраща пудра, яка в мене була.
Детальний опис на неї тут https://club.makeup.com.ua/post/22684/
Вона ідеально підходить для жирної шкіри, матує, затирає пори. Виконує все, що треба від пудри.
3). Термотуш Heimish. Я також в неї закохана. Купувала по знижці~280 грн. Вона ідеально профарбовує віі, робить їх значно більшими. Взагалі не осипається, а змивається ще легше. Колись я так любила туші Eveline, але розумію, що після цієї фарбуватися іншими вже не хочеться.
Тут я порівнюю туші саме такої категорії до 300 грн. Звичайно, що Yves Saint Laurent і Clarins - це вже інший бюджет і інша історія.
4). Легендарна помада Eveline, яку, здається, тут в клубі вже знають всі. Це саме той 15 відтінок з подарункового боксу. Для мене він виявився ідеальним. Мені з ним комфортно і під святковий макіяж, і під нюд.
Тепер ще хочу спробувати 35...кажуть, вона теж класна.
5). Гелевий олівець Eveline Variete. Він водостійкий, в мене 91 відтінок. Купувала за 90 грн. Наразі він для мене найкращий з-поміж всіх. Тут ідеальний відтінок, він не тече, ним дуже легко зробити бажану форму губ. Дружить зі всіма помадами і блисками.
Єдина проблема з якою я стикнулася: я спочатку не могла його підточити. Ніяк. Я навіть думала, що просто викину. Але, на щастя, проблема вирішилась успішно.
Тепер знаю точно: це той олівчик, який буду купувати завжди.
6). BB Paese hyaluronic acid. Це повністю натуральний вв, який на шкірі дуже легенький, при цьому дуже класно перекриває шкіру. Це теж моя вже друга покупка, ним користуюся з осені по весну.
І BB, бо на загальному фото його не видно…
Сережки для тут для ізюминки на фото 😉. Вони мега бюджетні, але класні і по вигляду, і по якості. Знаю, що від Dior є схожі.
Коментарі (0)