Annet🦄

Манюні від CeraVe - які висновки можна зробити?

Манюні від CeraVe - які висновки можна зробити?

🟦 Звісно цей наборчик був майже у всіх під час акції, того я не поспішала і почекала поки хайп спаде і можна буде спокійно про все розписати. Я не стала фоткати ту смішну косметичку. Не зовсім її зрозуміла - якісь затяжки... таке собі, вже краще мабуть ніякої не класти (так-так 😂, тут буде доречним ваше зауваження про коня, якого подарували).

По суті:

🔹Денний зволожувальний крем для нормальної та сухої шкіри обличчя CeraVe AM Facial Moisturising Lotion SPF30

Це скоріше був експеримент, бо шкіра в мене жирна і звісно від такої комбінації нічого доброго не очікувала, але дух авантюризму ніде діти. Запах у кремчика нагадує всі ті продукти, які ми мастимо на себе влітку. Він настільки в’їдається у наші спогади, що зараз для мене цей аромат то пряма асоціація із літом, пляжем, відпочинком. Також зазначу наскільки цей крем не подружився із моєї новою пудрою від Catrice - то був просто масний млинчик, який почав кататися по обличчю немов пілінг-скатка. Давно не бачила такого жахливого комбо. Вмилася, нанесла крем CeraVe ще раз і на цей раз закріпила пресованими метеоритами і цього разу все склалося.

🔹CeraVe Foaming Cleanser розчарував запахом бражки, проте порадував піною, яка збивається у долонях на відміну від м’якого засобу (про нього далі). Засіб очищає шкіру до скрипу. Тому тут треба максимально швидко після очищення, наносити тонік і зволоження, аби шкіра не встигла остаточно пересохнути і попрощатися із мікробіомом. Купляти повну версію би не стала і не радила би навіть дівчатам із дуже жирною шкірою. Краще пошукати якісь м’якші засоби.

🔹CeraVe Moisturizing Cream ніжний крем для обличчя без запаху. Зволожує непогано, на шкірі не лишається масна плівка. Скажу чесно, що після першого крему, я його вже не наважувалася наносити на обличчя, але шкіра моїх сухих рук була мегазадоволеною.

🔹CeraVe Hydrating Cleanser можете закидувати мене тапками, але я скажу свою думку. Для мене цей засіб залишився незрозумілим. Бо я не розумію як консистенцією соплей, які до того ж воняють перші пара секунд бражкою, можна вмиватися і насолоджуватися процесом. Очищення реально м’яке - тут я згодна. Шкіра не стягнена, але й не очищена. Бо скільки я не терла шкіру, але оце відчуття “недовмивання” залишалося зі мною, хоча я користувалася цим засобом тільки зранку. Так що це суто справа смаку і маркетингу.

💙 CeraVe Moisturising Lotion - а оце моя вишенька на торті. Оцей лосьйон я можу радити від душі. Класне легеньке зволоження без відчуття липкості. Такий лосьйончик для шкіри тіла я би придбала залюбки у повній версії. Можливо комусь для шкіри обличчя буде супер! Раджу придивитися до цього продукту.

Хто що думає? Не стримуйте себе😇