Ta_nyaaaaaaa

Знайомство з брендом Biono. Показую до/після!

Знайомство з брендом Biono. Показую до/після!
Знайомство з брендом Biono. Показую до/після!

Привіт усім 🤗

Знайомлюся з брендом Biono завдяки красуні, чудовій авторці клубу Оксані К. Пробники їх засобів попалися мені у посилочці-подарунку. Розпаковка була тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/looks/27341/

Відразу перепрошую за вигляд одного із пробників. Якось на нього потрапила рідина, через це написи дещо стерлися.

Моя шкіра: комбінована, проблемна, гіперчутлива, місцями доволі суха. + зараз намагаюся виправити ситуацію після негативного досвіду зі спробами ввести у рутину крем Dr. Irena Eris.

На неї я дивилася ще давно насправді. У листопаді вона лежала у моїй корзині, я уже тисну «замовити», як бачу напис «немає у наявності». Я подумала, що не доля і благополучно забула про неї. Але ненадовго, бо от вона у моїх руках (хоч і пробник) 😁

Великих надій я на неї не покладала, бо шкіра зараз у не найкращому стані, скоріше найгіршому… далеко не один прищик і не знаєш як нанести точковий засіб - хіба на все обличчя 😅

До речі, її ціна за 15 мл всього 313 грн 😉

Консистенція цієї сироватки гелеподібна. Вона абсолютно безбарвна, тобто прозора.

Аромат солодкувато-косметичний. Приємний і ненав’язливий, на шкірі не відчувається.

Які активи містить?

• саліцилова кислоту 1%

• аргінін;

• Ніацинамід 5%;

• азелаінова кислота 5%;

• екстракт магнолії.

Чудові активи. Тож можна зробити висновки, що ця сироватка - потужна бомба при боротьбі із висипаннями.

А ви подивіться фото, це результат всього за одну ніч!)

Сироватку я наносила на ніч тонким шаром на проблемні ділянк. З моїм станом шкіри на сьогоднішній день, прям точково цей засіб наносити не вийшло.

Вона абсолютно не пече, хоч в інструкції заявлено, що це норма і означає, що сироватка діє.

І так, уже за ніч мої висипання значною мірою підсушені, якісь глибокі підшкірні висипи уже ближче до поверхні, а якісь зовсім витягнуло 🔥

Я надзвичайно вражена результатом. Усі наступні дні (а це ще 3) я, на жаль, не зафіксувала на фото. Однак можу показати стан шкіри сьогодні.

Я вважаю, що сироватка заслуговує уваги і діє як якісний сос-засіб. Обов’язково якось закину собі у корзину повнорозмір! І можу радити її вам, так як вона виручить з дуже незручними і невчасними висипаннями, які треба швидко усунути 😊

Цей засіб містить різноманітні інгредієнти, спрямовані на боротьбу з прищами, зменшення запалення, ексфоліацію шкіри та покращення загального стану шкіри.

💧 Aqua (вода) - основний компонент, який служить розчинником для інших інгредієнтів та базовим компонентом для створення косметичного продукту.

💧 Alcohol Denat (спирт денатурований) - спирт, який використовується у даному засобі скоріш за все як розчинник для інших інгредієнтів та для забезпечення швидкого висихання продукту на шкірі.

💧 Ethoxydiglycol - органічний розчинник, який може поліпшити стабільність і ефективність інших інгредієнтів.

💧 Glycerin (гліцерин) - зволожувач, який допомагає зберігати вологу на поверхні шкіри, покращуючи її гладкість та м'якість.

💧 Azelaic Acid (азелаїнова кислота) - інгредієнт, відомий своїми протизапальними і антибактеріальними властивостями, а також ефективністю у зменшенні вироблення шкірного жиру. Також допомагає зменшити вироблення меланіну, що зменшує появу пігментних плям на шкірі.

💧 Niacinamide (ніацинамід) - форма вітаміну B3, яка має антиоксидантні та протизапальні властивості, а також поліпшувати текстуру шкіри. Він:

👉🏻 Контролює надлишок шкірного себуму: всього 2% знижують кількість та швидкість виділення себуму, ми пропонуємо 5%

👉🏻 Зменшує акне. Дослідження показують, що при акне легкого та середнього ступеня тяжкості 4% ніацинаміду так само ефективний, як 1% кліндаміцин (антибіотик для місцевого застосування) у зменшенні кількості та тяжкості акне, не викликаючи резистентності бактерій. Інше дослідження показало, що 5% ніацинамід так само ефективний, як 2% кліндаміцин, без побічних ефектів.

👉🏻 Розгладжує текстуру шкіри. 4 - 5% концентрації значно покращують текстуру шкіри.

👉🏻 Мінімізує розмір пор. Ніацинамід значно зменшує розмір і кількість пор, за рахунок зменшення поверхневого шкірного себуму.

👉🏻 Зменшує сухість зменшує сухість шкіри за рахунок зниження трансепідермальної втрати води (TEWL*).

👉🏻 Зміцнює шкірний бар'єр. Підвищує рівень керамідів та вільних жирних кислот, що покращує його функцію та здатність утримувати вологу.

👉🏻 Вирівнює тон шкіри та усуває пігментацію: всього 4% ніацинаміду може значно покращити рівність тону шкіри та зменшити гіперпігментацію всього за шість тижнів.

👉🏻 Зменшує почервоніння та плями на шкірі (навіть розацеа)

👉🏻 Зменшує зморшки. Численні дослідження показали, що ніацинамід значно зменшує тонкі зморшки, тому що він стимулює синтез нового колагену.

💧 Polyacrylate Crosspolymer-6 - полімер, який може використовуватися як загусник та стабілізатор для інших інгредієнтів.

💧 Sodium Lactate (лактат натрію) - зволожувач, який впливає на рН-баланс шкіри.

💧 Salicylic Acid (саліцилова кислота) - бета-гідроксикислота, відома своєю здатністю ексфоліювати шкіру та зменшувати поглиблення пор. Вона:

👉🏻 Глибоко очищає пори. Саліцилова кислота здатна проникати глибоко в пори, видаляючи надлишки шкірного себуму і послаблюючи закупорку пор.

👉🏻 Запобігає виникненню прищів у майбутньому зберігаючи пори чистими та вільними від олії та відмерлих клітин шкіри. Кислота діє як комедолітичний агент, запобігаючи утворенню комедонів, які призводять до висипань.

👉🏻 Відлущує і розгладжує. На поверхні шкіри кислота змушує клітини відшаровуватись, розчиняючи міжклітинний “цемент”, який скріплює їх. Це покращує загальну текстуру та гладкість шкіри.

👉🏻 Мінімізує розмір пор. Саліцилова кислота звужує пори двома способами. Як і всі кислотні ексфоліанти, вонаробить поверхню шкіри гладкішою, що може створити ілюзію зменшення розміру поо. Крім того, здатність глибоко очищати пори сприяє тому що вони стають менше і відповідно не засмічуються “сміттям” навколишнього середовища і життєдіяльності.

👉🏻 Контролює надлишок жиру. Було доведено, що саліцилова кислота зменшує жирність шкіри у людей, які страждають на акне, а також пригнічує вироблення шкірного себуму клітинами.

👉🏻 Зменшує запалення та бактерії. Навіть у низьких концентраціях саліцилова кислота має бактеріостатичну дію (запобігає росту бактерій) та має м'яку протизапальну дію.

👉🏻 Освітлює сліди постакне та пігментацію, тобто безпечно лікує сліди постакне (червоні та коричневі) навіть на більш темних тонах шкіри, а також гіперпігментацію, меланодермію та фотостаріння.

👉🏻 Зміцнює шкіру. Стандартна концентрація кислоти 0,5% для лікування акне, при більш високій концентрації може потовщувати епідерміс (найвищий шар шкіри) і збільшувати щільність волокон колагену та еластину, роблячи шкіру більш пружною та молодою. Тобто %, що пропонуємо в продукті ми виконує більш розширену функцію і глибше працює зі шкірою.

💧 Arginine (аргінін) - це амінокислота, яка підвищує рівень вологи в шкірі та підтримує здоров'я шкіри. Також сприяє проникненню інших активних інгредієнтів.

💧 Phenoxyethanol - консервант, який допомагає забезпечити тривалий термін зберігання продукту.

💧Ethylhexylglycerin - ще один консервант та зволожувач.

💧 Fragrance (ароматизатор) - доданий запашник для приємного запаху продукту.

💧 Magnolia Officinalis Bark Extract (екстракт кори магнолії ) - екстракт, який має протизапальні властивості та антиоксидантний ефект.

Він містить антиоксиданти, які захищають шкіру від шкідливих впливів навколишнього середовища, таких як UV-випромінювання та забруднення, що запобігають передчасному старінню. Деякі дослідження також показали, що екстракт магнолії попереджує появу нових прищів за рахунок контролю виділення шкірного себуму. Загалом це надзвичайно корисний для шкіри інгредієнт, який окрім всього вище перерахованого має надзвичайні антибактеріальні та протизапальні властивості.

Крем - саме те, що я НАЙБІЛЬШЕ боюся змінювати у догляді.

А враховуючи реакцію моєї шкіри на усе нове останні два місяці, то стає ще у декілька разів страшніше 😁

Отож я приступила до затесту цього крему лише після вивчення й аналізу складу. Тепер поділюся з вами своїми враженнями.

Його ціна за об‘єм 50 мл становить 376 грн.

Консистенція крему дуже приємна, легка. Більше схоже на емульсію або ж легкий крем-гель.

Особисто мені він нагадав мій легкий кремчик з муцином равлика від Mizon. Не в тему, але він був дуже хорошим за свої гроші. Зараз на нього ціна піднялася, тому не розглядаю для себе.

Аромат - це єдине, що мене відштовхує у цьому продукту. Не дуже приємний запах, нагадує ФЕРМЕНТОВАНИЙ зелений чай із ще якимись додатковими косметичними добавками.

Признаюся, хотіла замовити повнорозмір, але цей пункт мене відвернув. Я зрозуміла, що все-таки не зможу кожен раз терпіти цей запах, хоч він і не затримується на шкірі

Раз це крем анти-акне, то які активи містить? 🤔 Беру інформацію від виробника.

📎Комбучка підтримує здоров'я шкіри, зменшують запалення та борються зі змінами, спричиненими бактеріальною дією.

📎Олія рисових висівок - містить вітаміни та антиоксиданти, які забезпечують зволоження шкіри, покращують її стан та зменшують запалення.

📎Екстракт зеленого чаю - містить поліфеноли та катехіни, які мають сильні антиоксидантні та протизапальні властивості, допомагають захищати шкіру від вільних радикалів та зменшують ризик появи прищів.

📎Комплекс пребіотиків - збільшує кількість "добрих" бактерій на шкірі та зменшує кількість "шкідливих" бактерій, що допомагає попереджувати появу запальних захворювань на шкірі.

📎Екстракт центелли - містить трипенові сполуки, які підтримують здоров'я шкіри, прискорюють загоєння ран та запалень, та зменшують запалення на шкірі.

📎Пантенол - має здатність зволожувати шкіру та прискорювати її зміцнення, сприяє загоєнню ран та запалень на шкірі.

📎Екстракт магнолії - містить гонконгенін та магнолол, які мають протизапальні властивості, зменшують запалення та борються зі змінами, спричиненими бактеріальною дією.

📎Зволожуючий комплекс - забезпечує інтенсивне зволоження та живлення шкіри, сприяє зменшенню втрати вологи та запобігає появі сухості шкіри.

📌Комплекс пребіотиків:

📎inulinę - INCI: Inulin

Стимулює зростання фізіологічної мікрофлори шкіри, будучи поживною речовиною для пробіотиків, що живуть на її поверхні. Підтримує зволожуючі властивості косметики. Знижує алергенний потенціал, заспокоює подразнення та атопічні стани. Заспокоює активність бактеріальних запалень.

alfa-glukan - INCI: Alpha-Glucan Oligosaccharide

Відновлює та підтримує баланс мікробіома шкіри, зміцнює її захисний бар'єр, підвищує опірність зовнішнім факторам та пригнічує зростання патогенних мікроорганізмів, здатних викликати почервоніння, подразнення та акне. Крім того, зволожує та зменшує надмірну втрату вологи епідермісом.

📎 Glucose

📎 Fructose

📎 Sucrose

Використовувала його на ніч 3 дні поспіль та два рази зранку. Рівно настільки мені вистачило пробника.

Крем надзвичайно приємно наносити на обличчя завдяки його легкій текстурі. Він чудово лягає на шкіру, створюючи охолоджувальний ефект. Відразу відчувається зволоження та живлення шкіри.

Після крему шкіра не переобтяжена. Немає і відчуття плівки.

Спочатку відчувається липкість, але вона зникає через 5 хв після нанесення і повного поглинання.

Крім цього, шкіра виглядає більш здоровою і надзвичайно сяючою навіть наступного дня після використання крему.

За весь час крем нових висипань не викликав, а навпаки у тандемі з точковою сироваткою зробив шкіру більш здоровлю та сяючою, підсушивши запалення. І я зараз розповідаю не лише про один-два-три прищика, а у загальному.

Мені цей крем ДУЖЕ сподобався. Хотіла б його у повному розмірі, але знову ж таки аромат… можливо я все-таки колись наважуся на нього. Як на мене, у цій баночці ідеальне співвідношення ціна/якість.

Ефективність мене приємно здивувала!

Чому трішки? Бо вираз «кілометровий склад» - це точно про крем анти-акне від Biono 😁

Він тут дуууже довгий. Надаю повний перелік компонентів:

Aqua, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Isoamyl Laurate, Isoamyl Cocoate, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Polyglycerin-6, Centella Asiatica Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Berberis Vulgaris Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Inulin, Alpha-glucan Oligosaccharide, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Lecithin, Glycerin, Alcohol, Green Tea (Camelia) Leaf Extract, Hexylene Glycol, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Pentylene Glycol, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Sorbitol, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Saccharomyces/Xylinum/Black Tea Ferment, Hydroxyethylcellulose, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pullulan, Fragrance, Cellulose Gum, Inulin, Cellulose, Magnolia Officinalis Bark Extract, Lactobacillus/Rye Flour Ferment.

Від себе хочу відмітити, точніше повторитися, що склад крему мені дуже подобається. А за 300 грн я вважаю, що він взагалі ідеальний)

Чого не дуже хотілося б, так це напевно ароматизатора, але він зоооовсім у кінці цього довжелезного складу.

Усі інші складові не просто безпечні, а й корисні)

Перечислю лише декілька з них, щоб не дуже втомлювати вас 😉

🟢Екстракт трави центелли, відомий своїми протизапальними властивостями, може допомагати в зціленні та регенерації шкіри.

🟢Екстракт кореня байкальської скутеллярії, який може мати протизапальні та антиоксидантні властивості.

🟢Екстракт плодів гілокереусу, містить антиоксиданти та заспокійливі властивості.

🟢Зелений чай багатий антиоксидантами і має протизапальні властивості.

🟢Екстракт кореня лакриці допомагає в зменшенні запалення та вирівнюванні тону шкіри.

🟢Екстракт кореня барбарису має протизапальні та антибактеріальні властивості.

🟢Екстракт листя розмарину, антиоксидант, який допомагає в боротьбі з вільними радикалами.

🟢Пребіотики сприяють здоров'ю мікробіоти шкіри.

🟢Олія рису, багата антиоксидантами та живильними речовинами.

🟢Амінокислоти, які відновлюють шкіру.

🟢Екстракт кори магнолії має антибактеріальні та протизапальні властивості.

🟢Про-вітамін B5 (пантенол), що допомагає зберігати вологу та покращує еластичність шкіри.

І це ще не все!) Так, є декілька консервантів та загущувачів, але вони не псують загальний склад. Особисто я ним задоволена)

Я була рада познайомитися із засобами бренду Biono. Тим паче, як мені здається, наше перше знайомство ух як вдалося 🔥

Для мене цей бренд - відкриття, адже це ще один вітчизняний виробник якісної продукції додається у список! Молодці, так тримати)

Склад крему пречудовий, майже те саме можу сказати і про точковий засіб. А ефект від їх використання - це суцільний приємний шок))

А ви уже знайомі з брендом Biono? Якщо так, то які засоби тестували і чи сподобалися вони? ☺️