Крем для обличчя Abib Jericho rose crème
Чи даремно він не популярний?
Привіт дівчатка 🥰
я довго шукала в клубі і поза межами клубу хоча б якісь відгуки про даний крем , але на жаль не знайшла жодного, тому вирішила сама його протестити😅
Перше , що привернуло мою увагу це манімалістичне упакування , яке мені ну дужже вже сподобалось
Так як мені потрібен був нічний крем , який закривав би мені гарно активи, і різні сиворотки, то вагань щодо покупки не було
А естетика + доволі гарний склад на скільки я розумію, судячи з того, що виробник на стільки гордиться складом його продукції, що виносить його на саме упакування + продукт , який мені був потрібний= покупка без вагань 💔
Щодо аромату , то можу сказати , що віддушки зовсім немає , хоча я очікувала , що буде хоча б якийсь натяк на розу , я любитель гарних ароматів в засобах по догляду , це моя маленька слабкість , і свого роду ароматерапія, коли я закриваюсь в ванній , і кайфую від гарних баночок, і різних приємних ароматів , які наповнюють всю ванну 😍, тому тут в мене малесеньке розчарування 😒
Щодо текстури , то крем дійсно дуже поживний , жирненький , і за текстурою мені нагадує гідрофільний бальзам від Hemish, також такий густий , а на шкірі тане , ніби сніжок 😍 і ідеально підійде для власників сухої і дуже сухої шкіри , а тим більше зимою
Виробник обіцяє :
Дія засобу:
- Регенерує
- Покращує еластичність
- Пом'якшує
Активні компоненти: екстракт ієрихонської троянди - має антиоксидантну та антивікову дію,
масло ши - запобігає втраті води з епідермісу, захищаючи шкіру від пересихання, заспокоює подразнення, інтенсивно пом'якшує,
пантенол - загоює, заспокоює та зволожує, зменшує втрату води з епідермісу,
аденозин - уповільнює процеси старіння шкіри, бореться зі зморшками, покращує еластичність, прискорює регенерацію та вирівнює тон шкіри,
пробіотик - зміцнює мікробіом шкіри
Ціна крему +- 750UA за 75мл😍
Моя оцінка 9/10
Коментарі (0)