Хочеш смачно пахнути всього за 200 грн? Мерщій сюди, дещо покажу
Річ йде про мега-популярну парфумовану воду Boum Vanille Sa Pomme d'Amour 🍎 Ммм, тут смачно)
Ділюся знахідкою у світі парфумерії! Спочатку я їх не зрозуміла і мене навіть відвернуло, коли я затестила їх офлайн… А згодом я зробила замовлення онлайн. І не пошкодувала 😉
Адже отримала 100 мл смачної, стійкої парфумованоі води усього за 180 грн 🍎
Баночка з парфумами знаходиться в об’ємній картонній коробці.
Відкриваю коробочку і натикаюся на флакон парфумів, виготовлений із червоного напівпрозорого скла.
На склі є випуклі частини назви - Boum. Вони є частиною флакону))
Під ним нанесена назва парфумів матовим золотистим напиленням, яке не стирається і не здирається.
Дозатор доволі дивний, бо плоский, маленький, тоненький і з пластику. Однак не можу висловити претензії, враховуючи смішну вартість)))
Незважаючи на хлипкість дозатора, він функціонує гарно, дрібно і широко розпилює парфуми, не «плюється».
Між дозатором була встановлена захисна пластикова пломба, яка легко вилучається.
Формат. Об‘єм. Піраміда.
Формат продукту: Парфумована вода.
Об‘єм становить цілих 100 мл 🔥
Піраміда:
Початкова нота:
помаранч, зацукроване яблуко
нота серця:
праліне, яблуко
кінцева нота:
мускус, ваніль
Тип аромату:
Фруктові, Квіткові
Як я його відчуваю? 👃🏻
У світі, де аромати розкривають себе як поетичні образи, Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour втілює в собі таємничість і десертний рай.
На початку звучання цей аромат переплітає запахи свіжості та солодкості, розпочавши з велетенського червоного, соковитого яблука, збагаченого солодкістю карамелі та легкістю цитрусових відголосків🍊. Смаковане дотиком ванільної пудри, воно розкривається ніби таємничий вишуканий десерт, підкреслений ароматом глибокого, стиглого плоду.
Так, червоне соковите яблуко 🍎 - зірка аромату.
Спробуйте уявити себе, як ви куштуєте солодке, соковите яблуко, а оточуючий вас аромат ласкаво обнімає густим, неймовірно насиченим ванільним туманом.
Якщо покладатися на піраміду, то на фінальному етапі звучання ці парфуми виливається в емоційний акорд мускусу та ванілі. Так, ваніль дуже виражена і вона створює той самий затишок, солодкість і відчуття, наче ви куштуєте десерт. Мускус я навпаки, зовсім не відчуваю, однак я вважаю, що саме завдяки ньому аромат настільки стійкий.
Я не вважаю, що ці парфуми надзвичайно багатогранні, вони доволі прості, але не зовсім монотонні, бо все-таки змінюються з моменту нанесення. Адже до кінця дня уже зовсім не відчувається цитрусу із початку звучання, залишається лише густа ваніль та настіііільки солодке карамельне яблуко.
Тут у мене трапляється дисонанс... адже яблуко дуже солодке, але водночас дає незначну свіжість.
Стійкість та шлейф
Boum Vanille Sa Pomme d'Amour особисто на мені дуже стійкі та шлейфові.
Чітко і впевнено відчуваю їх на тілі 8-10 год.. На одязі аромат тримається до прання, але найбільш виражено першу добу. Для мене це шок, адже нагадую, що їх вартість 180-220 грн 🔥
Інколи для мене така насиченість та шлейф видаються надто інтенсивними, тому зазвичай використовую техніку нанесення "парфумована хмара" 🌨. Тобто призгаю парфуми у повітря навколо себе і проходжуся під цим "дощиком". Тоді вони лягають на мене більш ніжно.
Шлейф тягнеться довгий і дуже насичений. Складно оцінити відстань, але їх чути здалеку і навіть уже після того, як я пройшла. Аромат залишається за мною у повітрі.
Хвилинку уваги, передає увагу зірка огляду і головний помічник у його здійсненні - Марсік🐱
Зазвичай на сторінці мого блогу ви бачите Льову, але сьогодні його заміняє Марсік 😉
Ох, як же він старався і допомагав фотографувати парфуми та писати про них 🤭
Висновки 🍎
🔥 бюджетна парфумована вода;;
🔥 орієнтовані виключно на поціновувачів солодких ароматів;
🔥 універсальний. Я використовую як на собі, так і вдома. Найулюбленіше місце застосування у квартирі - штори;
🔥 стійкість більше 8 год на тілі та декілька днів на одязі;
🔥 шлейфить ну дуууже далеко. Залишається у повітрі певний час;
🔥 величезний об'єм - 100 мл;
🙈 не дуже зручний і доволі слабкий дозатор;
🙈 для когось можуть здатися занадто інтенсивними. Загалом з ними треба бути дуже обережними при нанесенні. 2-3 пшики - більше, ніж достатньо.
Однозначно раджу поціновувачам солодких, теплих, але доволі гучних ароматів!)
Сподіваюся, було цікаво і корисно 😉
Хоча інколи мені здається, що ці парфуми уже були у кожної і тому не здивую 🤭
Коментарі (0)