Strange Love

Перманентний макіяж на одну добу: Тінт для губ LAMEL FLAMY Jelly Tint

Перманентний макіяж на одну добу: Тінт для губ LAMEL FLAMY Jelly Tint
Перманентний макіяж на одну добу: Тінт для губ LAMEL FLAMY Jelly Tint

Тінт має незвичну текстуру, схожу на желе, що майже повністю розтаяло. Консистенція водянисто-пружна. З усіх трьох відтінків найпростіше наноситься саме 401, а от 403 відтінок наноситься найважче: лягає нерівномірно, комкується, хоча у фіналі все одно залишає рівномірний стейт. Після висихання тінт доволі липкий.


LAMEL FLAMY Jelly Tint дарує мінімальне відчуття затерпання. Вочевидь, це той самий обіцяний пламп-ефект.


Тінт має дивний, нав'язливий запах, який зникає через кілька хвилин після нанесення. Як на мене, арома надто сильна.


Тінт представлений у 3 відтінках. Найкраще себе веде відтінок 401 - яскравий рожевий колір, який ви бачите на моїх губах. Він легко наноситься, рівномірно розподіляється і дарує прекрасний рівномірний стейтн. Відтінок 403, хоч і має шикарний коричнево-рожевий колір, наноситься та розподіляється важче. 402 веде себе добре, але колір відверто не мій.


Я не знаю, чи правильно використовую LAMEL FLAMY Jelly Tint, проте мені сподобалося наносити його на 2-3 хв, а далі змивати, залишаючи на губах лише сам стейн. Можливо, виробник мав іншу задумку, проте мені подобається саме такий спосіб використання. З ним мої губи не липкі та мають не надто насичений відтінок, який тримається більшу частину дня.

Перманентний макіяж на одну добу: Тінт для губ LAMEL FLAMY Jelly Tint

Стейн після LAMEL FLAMY Jelly Tint своїм ефектом мені дуже нагадує перманентний макіяж губ, фактично 1 в 1. Повірте людині, яка за останні 8 років бачила сотні губ з ПМ. Чіткість контуру, приємний відтінок, а головне - стійкість. Проте головна перевага тінту - його можна змити в будь-який час без використання лазеру *аууучч*.


Тінт для губ LAMEL FLAMY Jelly Tint - це хороший бюджетний варіант для тих, хто хоче отримати насичений колір губ, який тримається весь день. Попри деякі зауваження щодо консистенції та запаху, ефект мені дуже подобається. Від мене - 4 з 5.