Skomska Olya

А ви знайомі з лямілярною водою?

А ви знайомі з лямілярною водою?

Одного разу я замовила догляд для волосся від Matrix і можна було обрати 3 продукт безкоштовно , ним стала ламелярна вода для надання блиску волоссю.

Я раніше не чула про такий засіб, було цікао спробувати .

Об'єм: 250ml

Вартість : 400-500 грн

Спосіб застосування: після очищення волосся шампунем потрібно прибрати зайву вологу рушником і нанести засіб від середини довжини до кінчиків. За одне застосування наносити 10-20 мл залежно від довжини та густоти волосся. Залишити на 8 секунд, після чого ретельно змити засіб.

Тому на одній із сторін нанесено розмітку, щоб було зручніше орієнтуватися, відмірюючи по 10-20 мл, необхідні для однієї процедури. І це дужеее зручно !

Засіб має тонкий кінчик, за допомогою якого легко наносити ламелярну воду на волосся. Завдяки такому формату - розхід мінімальний (мінус - дуже маленький ковпачок і може легко загубитись)

Якщо виходити із офіційної розмітки зробленої на флакончику виробником, для волосся середньої густоти флакона повинно вистачити не менше, ніж на 25 застосувань, а на моє тонке волосся, я думаю на багато більше.

А ви знайомі з лямілярною водою?
А ви знайомі з лямілярною водою?

Що ж таке ламелярна вода? По факту це звичайна, прозора вода. Дуже рідка текстура.

Аромат легкий , косметичний.

Моє волосся не вибагливе і як я писала раніше - вдячне за будь -який догляд)

На фото волосся трішки сплутане, має заломи після резинки, місцями важко розчісується.

Лямілярна вода - це експрес засіб для мене , адже її потрібно тримати лише 8 секунд, і коли не вистачає часу на повноцінний догляд за волоссям це ідеальний варіант.

Результат:

  • волосся гладеньке, та гарно виблискує
  • рівне та м'яке
  • живе, зволожене та доглянуте
  • не електризується, та легко розчісується

Плюси засобу:

  • швидкий результат
  • засіб легкий у використанні
  • вистачає на довго

Був випадок, коли я використала в догляді лямілярну воду і прийшла в салон на стрижку кінчиків. Майстер мені сказала, що моє волосся виглядає дуже доглянуто і запитала, чи не робила я салонні процедури ) я сказала, що це від лямілярної води ) вона була здивована, відповіла, що волосок гарно зволожений та наповнений. Тому тут результат явний, я отримала підтвердження навіть в салоні від розмови з майстрем)

Це мій мастхев, який планую купувати і надалі)

А ви користувались такими засобами?