wowmom

Хайпова комбуча від Medi-Peel! Що це за звір, і чи треба за ним ганятись?!

Хайпова комбуча від Medi-Peel! Що це за звір, і чи треба за ним ганятись?!

Привіт, красуні!

Якщо ви хоч трошки цікавитесь доглядом за обличчям, або слідкуєте за косметичними трендами в соціальних мережах, то ви 100% чули про чудодійну есенцію з комбучею.
Я довгий час обходила повз неї, але реклама зробила своє, тим паче, що тут, в клубі, я дізналася багато цікавого про цей продукт.

Отже, зараз на ринку є два хайпових засоби з комбучею. Перша, це есенція від dr.ceuracle, яка коштує приблизно 1200, і другий засіб - тонер Medi-Peel, який має крутіший склад і ціну в два рази дешевше. Обидві засоби схожі між собою візуально, але порівнювати я їх не буду, адже есенції dr.ceuracle в мене не було. Але я вже три тижні користуюся тонером Medi-Peel, і за цей час, вже склалося остаточне враження.

Хайпова комбуча від Medi-Peel! Що це за звір, і чи треба за ним ганятись?!

Так от, тонер представляє собою двохфазну рідину, яку перед використанням, треба добре потрусити. За консистенцією він, як водичка.

Об'єм 150. Зазвичай, я наношу його ввечері, і за весь час, я використала приблизно 1/4 пляшечки. В принципі, це нормальний розхід, враховуючи те, що я інколи з ним експериментувала, тобто наносила і вранці і ввечері, або пробувала нашаровувати, щоб не використовувати крем, і т.д.

Тонер має приємний легкий аромат чорного чаю, який абсолютно не дратує.

При змішуванні, утворюється рідина ніжного молочного кольору.

На упаковці немає жодної інформації, яку б ми розуміли, але якщо вірити гуглу, то в складі тонеру міститься сам екстракт комбучі (чайний гриб), який має антимікробні властивості, також кераміди і гіалуронова кислота.

Тож, я можу сказати, що склад дійсно дуже класний.

Мені 30 років, шкіра в мене нормальна, але в зимовий період, стає більш сухою та зневодненою.

Привіт мороз і батареї!

Чого я чекала від тонеру? Я не знаю! Якогось ефекту вау, типу супер-сяючої шкіри, або гіпер-зволоження, щоб тонер замінив крем, але...

Але, по факту, дива не сталося, проте і поганого нічого не сталося.

Я отримала хороший базовий тонер, зі зволожуючим ефектом.

Якщо рази 3 його нашарувати на обличчя, то крем можна не використовувати. Єдине, тоді він дуже швидко закінчиться.

Ні, ви не подумайте, тонер мені сподобався, але залишився все одно якийсь присмак розчарування.

Стільки шуму навколо цієї комбучі, а по факту - без спецефектів. Ганятись за цим тонером я б точно не стала, хоча якщо побачите на знижках - можна і спробувати.

Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner, в принципі, вписався в мою щоденну рутину, але чому навколо цього засобу стільки хайпу, я не зрозуміла.

Дякую за увагу 😘