Annet🦄

Коронуємо?!

Коронуємо?!

Виявляється, що мегапопулярний гідрофільний бальзам Clean It Zero - це продукт ювелірного південнокорейського бренду Banila Co. Історія якого почалася ще в 2005 році. Цей продукт став піонером очищення бальзамами. Його створення стало відповіддю на потребу жінок у швидкому, ефективному та при цьому ніжному засобі для видалення макіяжу, зокрема водостійкого. Ось вам і важливість дослідження ринку перед запуском продукту. Формула Clean It Zero Cleansing Balm була революційною.

Мені дуже подобається користуватися цим бальзамом. Він має в основі олійку, яка від тепла сухих долонь швидко трансформується в масну рідину при контакті зі шкірою, розчиняючи макіяж і забруднення.

Завдяки вмісту рослинних екстрактів та вітаміну C, він також пом'якшує та живить шкіру. В результаті шкіра залишається гладкою та зволоженою. І хоча в мене досить проблемна зона вій, бо там часто залишається туш або підводка, але цей рожевенький малий все подужав і моєму здивуванню не було меж. 😬 Адже до цього я користувалася і гідрофільним маслом від Skin1004, і міцерними водичками від CeraVe, Bioderma і там потрібно було щонайменше накласти вологі пафи на очі і зачекати, поки туш розчиниться. З Zero все відбувається набагато швидше - я хвилинку роблю масаж обличчя цим бальзамом, так очі також (хоча демакіяж очей рекомендують робити окремо, аби зайвий раз не місити залишки косметики по обличчю) і потім змиваю теплою водою - очі, вії чисті. Так, це просто казково. Можна більше не розтягувати шкіру навколо очей ватними спонжиками. Коли одразу відкриваєщ очі, то трошки є оте відчуття, які від гідрофілок, що все ніби пливе перед очима. Але триває цей ефект недовго. Поки дочищую зуби, то "фокус наводиться". Але я мусила знайти бодай один мінус (окрім ціни звісно😩)

Аромат у засобу швидше нейтральний - ледь-ледь помітний аромат полунички. Ну а пакування ви самі бачите, то просто 💝 поєднання ніжності і мінімалізму✨

Наразі є ще кілька варіантів цих бальзамів, зокрема Clean It Zero Purifying для чутливої шкіри та Clean It Zero Revitalizing для підтримки еластичності шкіри. Я би ще хотіла спробувати і той, і інший. Думаю формат таких бальзамчик для мене найзручніший. На пробу я взяла 30 мл, але зараз він закінчиться і можна брати відро 180 мл.

Що думаєте з приводу цього бальзаму? Чи плануєте покупку? Чи вже робили затест?

Коронуємо?!