Відтепер найулюбленіший засіб від La Roche
La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+
Дівчата , я переконалась на власному досвіді ! Це справжній СКАРБ і я в шоці , що таке можливе 😻
Розповідаю ...
...Під впливом клубу, я як справжня б'ютіголічка почала активно все скуповувати і одразу ж тестити на собі . Спочатку все було добре, але потім в моєму житті з'явилась міцелярна вода від Garnier та гідрофільна олія від Holika Holika і все перестало бути таким райдужним 🌈 Якісний демакіяж - Маст Хев, але , нажаль, один з перелічених засобів викликає у мене косметичні опіки! Шкіра навколо губ почервоніла, дуже суха і пече. Я майже 2 місяці намагалась виправити ситуацію усілякими кремами, але все марно! На кілька днів могло стати краще, а після ретельного демакіяжу знову подразнення !
Бальзам від La Roche Cicaplast Baume B5+ я придбала понад місяць тому, ви не повірите (хоча , що значить не повірите 😅) , я придбала їх аж 2 , бо була акція 😆 і 2 чарівних набори просто займали місце на поличках, допоки я не вирішила зайнятись прибиранням і не згадала про них. В голові мелькали сотні позитивних відгуків, від вас , мої дорогенькі і я подумала : " Ну, спробую " !
Ви не повірите (хоча, що значить не повірите, це ж ви і нарадили😅) ?
Почервоніння зійшло за 5 хвилин 🙈 Щоооо? Так можна було? Це що за магія така ?
Сьогодні я нанесла бальзам вдруге і шкіра майже, як новенька ...
Годі історій , давайте коротко поговоримо про цей чудодійний засіб 😇
Про нього 🔑
Придбала я його в наборі , про який розмовім згодом, протестивши кожну позицію.
Бальзам випускається у білій, матовій тубі і зберігає у собі 40мл засобу.
Простенький , мінімалістичний дизайн, все у стилі La Roche.
Сама туба зберігається у картонній коробочці, глянувши на яку , можна точно сказати : "Дермакосметика".
На коробочці присутня вся необхідна інформація :
1) Застосовувати при
• подразненнях шкіри
• пошкодженнях шкіри
• опіках
• укусах комах
• зовнішніх подразненнях
• відновленнях після естетичних процедур
SOS для всієї родини !
2) Застосування
Наносити двічі на день на чисту суху шкіру. Можна використовувати , як бальзам для тіла, шкіри обличчя і губ . Уникати потрапляння в очі та відкритих ран.
3)Склад
AQUA / WATER / EAU • HYDROGENATED POLYISOBUTENE • DIMETHICONE • GLYCERIN • BUTYROSPERMUMPARKII BUTTER / SHEA BUTTER• PANTHENOL • ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH • PROPANEDIOL • BUTYLENE GLYCOL • CETYL PEG/PPG-10/1DIMETHICONE • TRIHYDROXYSTEARIN • CENTELLA ASIATICALEAF EXTRACT • POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE • ZINC GLUCONATE • MADECASSOSIDE • MANGANESE GLUCONATE• ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE • SILICA • ALUMINUM HYDROXIDE • MAGNESIUM SULFATE • MANNOSE • CAPRYLOYL GLYCINE • CAPRYLYL GLYCOL • VITREOSCILLA FERMENT • CITRIC ACID • TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE FERMENT • CITRIC ACID • TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE LACTOBACILLUS • ACETYLATED GLYCOL STEARATE • MALTODEXTRIN • POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE • TOCOPHEROL • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE • CI 77891 / TITANIUMDIOXIDE. (CODE F.I.L. : N70011474/1)
- Пантенол В5
Заспокоює, загоює, зволожує - Центелла Азіатська
Зволожує, діє як антиоксидант - Олія Ши, Карите
Зволожує, пом'якшує, заспокоює, захищає, має протизапальну та регенеруючу дію - Мадекасосид
Заспокійливий антиоксидант - функція , омолоджуючий ефект
Хочеться розповідати вічність про те, як він мене врятував, але краще 1 раз перевірити, ніж 100 разів почути!
Моя найвдаліша покупка за порадами MakeUp Club ❤️
Дякую за поради і за ваші коментарі ☺️
Підписуйтесь і будьте в курсі моїх нових подій 🔑 З любов'ю ваша , Zhukovka 💋
Коментарі (0)