Оліч

Бюджетний аромат в стилі Angel’s Share

Бюджетний аромат в стилі Angel’s Share

Як завжди під всім добре знайоме "пішли вже звідси, мені вже жарко/погано/ТЕРМІНОВО треба йти" ми йдемо роздивлятися шо нового на поличках з парфумами)) І не дарма!

Сьогодні мою увагу привернув флакончик з цікавою назвою Drunk Cinnamon. Алкоголь та спеції - таке мені повинно сподобатись. І точно, аромат здався прям дуже приємним, набагато кращим за інші в цій лінійці. Але ще і були думки, що десь я таке вже чула (хоча це не дивно, враховуючи те, що вся лінійка цих ароматів це спроби повторити відомі парфуми).

Тільки мабуть через хвилин 20-30 до мене дійшло що це брат улюбленця всіх Angel’s Share від Kilian. Тільки за 450 гривень))

Від себе можу сказати що тут дійсно відчувається пиріг з корицею, цукром, пропитаний коньяком. Звучить це точно дорожче, ніж коштує. Тримається на шкірі пару-трійку годинок, а от на одязі подовше (я ще й набризкала собі рукав)), і думаю з одягу ще і невеличкий шлейф буде). Та і за таку ціну не шкода їм политися. Звучить досить монотонно, не можу сказати що він сильно відрізняється з часом. З нами все той же пиріг з корицею.

Нажаль зараз не маю Angel’s Share, а було б дуууже цікаво зробити паралельний затест і оцінити схожість, але враховуючи, що різниця ціні майже в 20 разів - я впевнена, що це гідна заміна, навіть при деяких відмінностях в звучанні.

Особисто в мене тягнеться рука купити їх, хоча я зараз була націлена на покупку саме Angel’s Share). Тож я дуже раджу звернути увагу на них та послухати.

Бюджетний аромат в стилі Angel’s Share