Hrystja_

Як боротися з випадінням волосся?

Як боротися з випадінням волосся?

Всі олійки для росту чи проти випадіння відкинула зразу. В мене і без того жирне волосся. Та й бажаного ефекту вони мені не дають.

Вітаміни групи В теж не приймаю. Останнє призначення лікаря в 2016 році закінчилось + 5 кг 🫣.

Тому шукала щось інше.

Купира маску Shea moisture- вона дуже класно живить волосся. Там ідеальний склад, багатий корисними речовинами. Роблю раз в тиждень на 1 год. Волосся перестало ломитися по довжині, стало міцніше.

Ще шукала шампунь. Сама не знаю точно, який хотіла. Але, щоб без сульфатів, давав бажаний ефект, ще й з корисним складом, і бажано до 300 грн. А що, такий існує?

Або шампунь, в якому на першому місці в складі не вода🙄

Так, існує...і я його знайшла👌.

Як боротися з випадінням волосся?

Це повністю натуральний шампунь.

Це перший шампунь, який я зустріла, де в складі спочатку йде алое, а тоді вода. Без сульфатів, барвників чи ще чогось хімічного. Біорозкладний.

Купувала по акції за 290 грн.

Тут стільки корисних речовин😳. Різні олії: цитрусова, соняшникова, лайма, евкаліпту, лимона, грейпфрута, апельсини, ялівцю, розмарину, кедра...ще багато інших. Тоді екстракти: авокадо, грейпфрута, авокадо, малини, ромашки, календули.

Алп це тільки те, що вдалось зразу запамʼятати. Бо там ще багато всього- різного. Тож склад тут дійсно достойний і благородний.

Проти випадіння тут працюють біотин, сереноя, вітамін Е і білок кіноа.

Гампунь має легенький ненавʼязливий травʼяний запах.

Він класно піниться. В міру рідкий, розхід економний. На жирність волосся не вплива, як зазвичай це роблять такого виду шампуні. Я б навіть сказала, що волосся менше жирниться, бо краще очищене.

Ефект після нього вражаючий (але тут я, по стабільності, після нього наношу бальзам). Волосся зразу ідеально гладеньке, блискуче, не пушиться.

Користуюся вже 3 тижні/ 2 рази. І я побачила, що в мене дуже багато "антенок " зʼявилося, почало рости нове волосся.

Тод можу сказати, що шампунь дійсно ефективний. З вражаючим ефектом після миття.

Тому дуже рекомендую, хто має такі нюанси з волоссям, як я.

Тут моя оцінка 100/10...це, наразі, найкращий шампунь для мене.