Strange Love

Це фотошоп в реальному житті

Це фотошоп в реальному житті

Прекрасно маскує недоліки, зволожує шкіру та захищає від сонця SPF50. Усе це про Holika Holika Peko Chan Hard Cover Glow Cushion. Він настільки мені сподобалося, що планую взяти ще кілька на майбутнє.

Ну камон, гляньте на цей кушончик. Зроблений так якісно, так стильно. Усе у ньому так і кричить "Я з Кореї!". А бокс у вигляді пачки молока - узагалі 💓.

Він ідеально підлаштовується під колір мого обличчя, трішки висвітлює його (в хорошому розумінні цього слова) і буквально одразу осідає та зливається зі шкірою. Він просто невидимий! Слід відзначити і аплікатор, який йде разом із засобом: він мегам'який, зроблений з дуже ніжної губки, як у Beauty Blender.

Коли я це кажу, я це маю на увазі! Оуу май гад! Моя шкіра зараз виглядає дуже погано через перехід на принципово нові гормони + я відморозила щоки. Але подивіться, як один легкий шар кушону змінює моє обличчя. При цьому шкіра виглядає максимально натурально, немає відчуття, що на ній косметика. Так, деякі прищики і сліди від них ще видніються крізь шар кушона, але це лише додає природності. Навіть на фото зблизька чудово видно, як добре кушон лягає та зливається зі шкірою. Врахуйте також, що на фото шкіра завжди виглядає гірше🥲, вживу ефект ще кращий.