Як відміряти окислювач без мірного стакана

Як відміряти окислювач без мірного стакана

На професійних фарбах зазвичай нанесені відмітки, які дозволяють відміряти половину тюбика фарби або ж навіть і чверть, якщо на вашому окислювачі таких відміток немає, їх можна нанести самостійно, вимірявши висоту окислювача сантиметровою стрічкою, поки він не початий, та промаркувавши потрібні вам порції.

На фото окислювач 6% від Elea Professional в об’ємі 100 мл, як бачите, я ділила його на 4 частини. Дуже зручно, що окислювач можна придбати в невеликому фасуванні. Я застосовувала цей окислювач разом з фарбою Elea Professional Artisto Color у відтінку 6.1, ця фарба виготовляється в Болгарії та поставляється в об’ємі 100 мл. Її можна змішувати з окислювачем як 1 до 1, так і 1 до 1,5 для тонування. Як не дивно, мою сивину фарба краще зафарбовувала з окислювачем цієї ж фірми 3%. Фарба 6.1 мала фіолетовий підтон. Відтінок в мене швидко вимивався, але це вже питання до шампуню та іншого догляду. Фарба подорожчала за рік, починала я її купувати по 150 гривень, потім вона була 175, а зараз вже певні відтінки коштують 254 гривні. Зазвичай відтінки є у наявності на MAKEUP, а якщо зникають з наявності, то доволі швидко з’являються знову. У суміш для фарбування виробник радить додавати живильний відновлювальний флюїд, я фарбувала і з ним і без нього, на колір він не впливає. В мене лишились хороші спогади про цю фарбу, можливо я спробую її знову.

Також в цього виробника дуже цікава фарба без аміаку: вона не має рівнів темності, мені здається, це прекрасний варіант для тих, хто хоче затонувати блонд і не піти в затемнення.

Дякую за увагу