Strange Love

Тепер лише коричнева туш!

Тепер лише коричнева туш!
Тепер лише коричнева туш!

Туш представлена в лаконічній, але стильній упаковці. Туба виготовлена з міцного матового пластику. Проте є і зауваження щодо тари: мені б хотілося, аби обмежувач на горлі був більш вузьким і аплікатор набирав мерше продукту на себе.

Щіточка силіконова, з невеличкими щетинками, які поступово стають довшими до середини. Нею зручно промальовувати кутики.

Текстура туші в міру густа, при цьому вона добре розподіляється. Колір насичений, темно-коричневий без червоних чи рудих нюансів. Як на мене, то ця туш ідеально пасуватиме усім типажам, особливо блондинкам та русим дівчатам! Вона виглядає дуже натурально і ніжно, макіяж стає виразним, проте відсутній зайвий контраст. Ідеальний відтінок туші на щодень.

Туш легко наноситься, не склеює вії. Проте я раджу ретельно забирати надлишок продукту з щіточки перед нанесенням. Це гарантуватиме хороший результат. Інакше можна нанести надто багато і отримати ефект плавучих лапок.

Hedonic Mascara Perfect ефективно подовжує і піднімає вії. Вони виглядають більш густими, наскільки це можливо. Вже кілька місяців, як я перестала користуватися сироваткою для росту вій, тому їхній стан та вигляд бажають кращого, але навіть такі бідненькі вії стали більш довгими та виразними.

Перед написанням відгуку, я посилено тестувала Hedonic Mascara Perfect в екстремальних умовах: сніг, дощ, волога, відсутність навіть змоги підправити макіяж протягом дня. Туш зарекомендувала себе непогано, проте у вологі дні вона тримається дещо гірше: під кінець вечора можливе незначне осипання на нижній повіці. В сухі та морозні дні вона тримається краще.

Змивається Hedonic Mascara Perfect дуже просто: достатньо помити обличчя улюбленою пінкою. При цьому частинки продукту не осідають на нижній повіці і не створюють ефект панди.

Загалом, я задоволена тушшю Hedonic Mascara Perfect. Особливо мені сподобався її відтінок, здається, рука моя більше ніколи не потягнеться за чорними маскарами. Ефект від коричневої туші більш натуральний та елегантний. Тепер лише коричнева туш!

Тепер лише коричнева туш!
Тепер лише коричнева туш!