wowmom

Новинка від Lamel, яка не виправдала очікувань! Сюрпризи і метаморфози Posh Matte Satin Lipstick

Новинка від Lamel, яка не виправдала очікувань! Сюрпризи і метаморфози Posh Matte Satin Lipstick
Новинка від Lamel, яка не виправдала очікувань! Сюрпризи і метаморфози Posh Matte Satin Lipstick

Привіт, красуні!

Я не полишаю надії знайти помаду, схожу за формулою та віддінками на одну білоруську помаду , адже за зрозумілих причин, не підтримую цього виробника. Але тим не менш, то була єдина помада, за якою я дійсно сумую, і дуже хотіла б знайти їй альтернативу. Тож, коли Lamel випустив нову лінійку Posh Matte Satin, я чомусь думала, що це буде майже аналогом, адже новинка має красиві віддінки (особливо нюдові), і цікаву текстуру.

Спойлер: це зовсім не те, що я шукала, хоча впевнена, що Lamel Posh Matte Satin знайде своїх поціновувачів.

Особисто для мене, помада не стане улюбленою, хоча продукт і цікавий, тож спішу до вас з чесним оглядом на новинку.

Новинка від Lamel, яка не виправдала очікувань! Сюрпризи і метаморфози Posh Matte Satin Lipstick

Аплікатор. Тут він велитенський, і набирає дуже багато самої помади. Як ви можете побачити, по текстурі вона як збитий крем.

Аромат приємний, цукерковий, але все одно я відчуваю якусь технічну нотку. Не критично, проте цей нюанс є.

В лінійці 10 віддінків, і судячи з промо на офіційній сторінці інстаграму бренду, кольори вийшли дійсно дуже цікавими. Мені до душі припав віддінок 403 Daily Nude, бо на фото він здавався таким приємним коричнево-рожевуватим нюдом.

Так, віддінок і справді красивий і цікавий, але в залежності від деяких його метаморфоз, я залишилася від нього не в захваті.

Отже, коли наносиш помаду, одразу на губах вона виглядає, як такий приємний нейтральний (навіть трохи з теплинкою) нюд.
Вона дуже щільна і пігментована, тому одразу перекриває рідний пігмент.

А тепер фішка: чим більше ви її нанесете, тим вона темніше буде виглядати після висихання. Я не знаю, як це працює, але через свою текстуру, контролювати ступінь покриття не так-то і просто. Інколи вдається нанести тонкий шар, а інколи ні, а по результату, на губах будуть зовсім різні віддінки.

Але не тільки помада темнішає після висихання, вона ще й стає більш холодною. Тобто той ніжний нейтральний віддінок, перетворюється на сіро-ліловий колір. Раніше такі віддінки були дуже популярні, такі навіть трошки гранжеві, але я не можу сказати, що на моїй зовнішності, він виглядає компліметарно.

Не під кожен макіяж, він вписується, нажаль, адже я все ж розраховувала на daily nude.

Фініш сухий, матовий, і, як для мене, аж занадто. Перед нанесенням, треба дуже добре зволожити губи, адже помада відчувається. Всі сухі ділянки, вона підкреслить.

Ви знаєте, фініш у помади красивий, і в цілому, він мені подобається, то я, напевно, вже просто звикла до більш комфортних текстур.

Тримається вона добре, але повноцінний обід, на переживе. Підправити її нашаровуванням - погана ідея, повірте на слово. Краще її зтерти, а потім вже заново нанести.

Але не зважаючи на те, що я тут багато претензій написала, насправді, помада прикольна. Віддінки гарні, вона матова, і достатньо стійка. Можливо, ми з нею все ж таки і подружимося. Але поки що, купувати нові віддінки я не планую, і продовжу пошуки своєї ідеальної, стійкої, комфортної і нюдової помади.

Дякую за увагу 😘