Євгенія 👩

Так і не трапився конект з цим ароматом

Так і не трапився конект з цим ароматом
Так і не трапився конект з цим ароматом
Так і не трапився конект з цим ароматом

Всім привіт✌️

Аромат Burberry Her Elixir de Parfum я отримала у подарунковому боксі і з першого ж використання зрозуміла, що це не моє). Але, вирішила, що йому треба трошки постояти і тоді в нас вийде конект🤣. Дива не сталося - аромат в мене викликає задуху, головний біль, а інколи навіть запаморочення😥.

Але, я знайшла для нього добрі, люблячі руки). Були з подругою у магазині, вона слухала цей аромат та неймовірно закохалася у нього, але не купила). Тому, я вирішила подарувати їй свій флакончик та отримала від цього справжнє задоволення). Адже набагато краще, якщо парфум буде приносити радість, ніж стояти і припадати пилом у мене на поличці).

Однак, я все одно хочу поділитися своїми враженнями про нього👇

Флакончик довгастої форми, типу олівця. Виконаний з матеріалу, який схожий на метал, щільненький та холодний. Дизайн лаконічний, в приглушено-рожевому кольорі. Однозначно можу сказати, що флакон виглядає неймовірно естетично.

Ковпачок знімається, флакон закриває міцно і сам собою не злітає.

Розпилювач класичний, натискається м'яко, не "плюється" і не тече.

Флакончик зручний у використанні та дуже компактний, поміститься навіть у маленьку сумочку.

Об'єм: 10 мл. Мені здається, що витрата у нього економічна, тому що більше 1-2 розпилень його просто неможливо нанести, надто насичений)

Звичайна водичка, злегка липкувата, але не жирна і не олійна. Не залишає слідів і нальоту, ні на одязі, ні на шкірі. Абсолютно невагома та комфортна

Як завжди хочу відзначити, що я не великий поціновувач ароматів і тим більше не гурман, тому опис на аматорському рівні, без вишукувань).

Ноти:

Тип аромату: гурманські, фруктові
Початкова нота: Ожина, Полуниця
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Амбра, Ваніль, Сандал

Взагалі, мені подобаються фруктові аромати, але в даному випадку я не чую нічого фруктового. Для мене це важкий пудрово-квітковий аромат.

Спочатку, коли я його послухала у флаконі, то я справді почула легкі нотки полуниці та ванілі.

Однак, на моїй шкірі аромат розкривається зовсім по-іншому.

Відразу після розпилення я чую насичену пудрову солодкість, яка протягом 2-х хвилин змінюється на задушливий аромат жасмину.

Все, більше я не чую нічого, жасмин забиває всі інші ноти, він неймовірно насичений і відштовхуючий.

У цей момент мені хочеться зняти з себе шкіру, щоб позбавитися цього запаху🤣.

Як на зло, аромат неймовірно стійкий і насичено тримається на шкірі протягом 8 годин і от тільки після 6-7 годин, я починаю чути легку ваніль і нарешті можу більш-менеш сприймати цей аромат.

Ну і думаю варто відзначити, що це перший аромат у моєму житті від якого у мене так сильно болить і паморочиться голова. Я не можу з ним їздити у машині, тому що мене починає дуже сильно нудити.

  • Аромат дуже насичений та стійкий, у моєму випадку - це мінус, але для тих, кому цей аромат сподобався - велечезний плюс). На шкірі – до 8 годин. На волоссі – більше доби. На одязі може триматися кілька днів, до прання (на моє "щастя" я нанесла його на пуховик)).
  • Шлейф середній – на витягнуту руку.
  • Аромат мене душить узимку, боюся уявити, що буде, якщо нанести його влітку). Тому я б сказала, що він на холодну пору року.
  • Заради справедливості, скажу, що подруга у захваті від цього аромату, вона чує ожину, полуницю та цукор, насипані на мокрий папір. Я ж на ній його чую так само як і на собі, тому на наші зустрічі вона його не надягає)).

Звичайно, коли йдеться про аромати, це дуже суб'єктивна історія. Мені аромат не сподобався, це найгірше, що траплялося зі мною). У той же час, моя подруга від нього у захваті). Всі ми різні, аромати зовсім по-різному можуть розкриватися на нашій шкірі і це абсолютно нормально, що комусь парфум подобається, а комусь ні.

Єдине, що я могла б порадити, це не купувати Burberry Her Elixir наосліп, краще послухати його перед покупкою та потестувати на своїй шкірі😉.

Дякую за увагу💕