Оліч

Kilian Paris Love Don`t Be Shy

Kilian Paris Love Don`t Be Shy

Потрапив до мене ось такий милий графінчик на 10 мл 😍 Таке гарне пакування, що я не могла натішитися, єдиний мінус - немає розпилювача, не дуже зручно наносити його. Або намазом, або переливати в атомайзер.

До цього у мене був відливант, і я з ними не подружилася (як і цього разу, чесно кажучи). Чого ж так сталося?

Цей аромат став черговим підтвердженням того, що нота карамелі в парфумерії - це абсолютно не моє. Тут у нас рай для солодкоїжок: ваніль, цукор, карамель, багато різних квітів (їх я тут майже не розрізняю), а ще тваринні ноти - мускус та цивет, вони повинні робити аромат чуттевим та спокусливим. Стійкість та дифузність тут на високому рівні.

В моєму випадку я чую дуже багато солодощів та цукру, а мускус та цивет роблять його ще й важкуватим, стійким та гучним, тож я чую його на собі дуже довго і він мене дусе. Я зазвичай люблю щоб такі солодкі гурманські аромати були врівноважені алкогольними нотами, спеціями, тютюном, чи ще чимось таким. Якщо ви слухали Memo Sintra, то вони ось в одному стилі та напрямку. Там у мене була така сама ситуація, відгуки були дуже гарні, що аромат компліментарний, красивий, стійкий та шлейфовий, але знову ж, карамель відразу нав'язливо заповнює собою все навколо. Тож якщо вам подобається таке карамельно-зефірне звучання, скоріш за все Kilian вас теж не розчарує.

Тим не менш, коли проходить 5-6 годин парфум вже затихає, стає мільш м'яким, лагідним, затишним, і комфортним навіть для мене. Мабуть в моєму випадку вихід із ситуації це наносити парфум на одяг за декілька годин до виходу) Або наносити дуже невиликими дозами і намазом.

Бачу такий аромат на красивій молодій жінці, в сукні та на підборах. Або ж на якомусь стильному теплому затишному костюмі, але не в спортивному стилі. В сліпу брати не раджу, перед покупкою треба дуже гарно розносити, щоб точно розуміти вивозите ви його чи ні)))

Kilian Paris Love Don`t Be Shy
Kilian Paris Love Don`t Be Shy