Викидушки за Січень

Викидушки за Січень

Привіт красуні!

Це вже останні дні місяця, і я хочу поділитися тим, що в мене закінчилося протягом січня. Тут для мене буде багато продуктів, більшість з них дихали на ладан ще наприкінці минулого року, але закінчилися лиш зараз. Також тут буде кілька продуктів які в мене "протухли", тож про них також згадаю.

Тут два продукти:

  • Сухий шампунь Batiste, brunette - дуже подобається. По-перше він темний, а отже на темному волоссі не залишає білих плям. По друге в цій колекції аромати не такі сильні як у фруктових, тощо, і вивітрюється швидше, із волосся і з кімнати - то для мене великий плюс. Я особисто не люблю коли догляд, дезіки, шампуні сильно пахнуть. І в порівнянні з Balea або Syoss, його ефект зберігається довше на моєму волоссі.
  • Шампунь Dr. C. Tuna Reviving - це подарунок від бабусі, вона дбайливо замовила мені шампунь, що відновлює волосся, бо після змивки та освітлення воно виглядало не дуже. Мені він сподобався, добре промиває, дійсно відновлює перепалене фарбою волосся, робить його гладеньким та не обтяжує. Саме цього, я на мейкапі наразі не знайшла, але додала інший шампунь цього бренду, що надає об'єм (з надією, що він не гірший)

Що чим замінятиму: сухий шампунь таким самим, і це вже буде третій, а шампунь поки замінюють різні пробники. Вже спробувала Ziaja ego два в одному, вони типу чоловічі, але мені сподобалось, зараз на черзі L'occitane.

Тут маю три позиції:

  • Міні версія дуже популярного бальзаму Clarins - він реально прикольний, я вже мала пробники цього бальзаму, і можливо в майбутньому куплю повний розмір.
  • Сироватка від Eveline 15% Niacinamide, zinc, salicylic acid - непогана сироватка, але мені не підійшла. Взагалі я мала усі сироватки з цієї колекції, очевидно, що вони для різних типів шкіри, і коли я її купляла, я знала напевне, що буду з нею мучитися. Але купила через неймовірну популярність саліцилки (я думала, може за 10 років формули стали іншими...). І більше ніколи нічого з саліцилкою, а тим паче в тандемі із цинком я купляти не буду (бо за 10 років нічо не змінилось). Моїй шкірі дуже боляче... І через агресивність цих компонентів, ніацинамід ніяк себе не проявив (до цього я роками вже користувалась продуктами з цим компонентом, люблю його, тож шукатиму, щось інше з ним)
  • Есенція Images з апельсином - непогана, посередня гіалуронова есенція. Дуже щільна, її треба не багато, і дуже велитенський розмір. Тут я зрозуміла як швидко мені можуть набридати продукти... Хоча моя шкіра дуже любить гіалуронку, навіть найгіршу, навіть від GlamBee. Але я так втомилась користуватися цією бадьйою, попри те, що частину я відлила подрузі.

Що чим замінятиму: Зараз маю цілий набір від ABOUT, з умивалкою, тренером, сироваткою та крем-маскою, тож поки користуватимусь тільки ним.

Тут вже 9 продуктів, але 3 з них пішли на той світ передчасно, про них перших і напишу

  • Консилер Eveline HD Liquid Camouflage - це прекрасний продукт, дехто каже, що непоганий аналог Tarte Shape Tape. В мене це баночка із перезапуску до нового тонального. Першою я купляла звичайну версію, вона просто закінчилася і все, я купила цю. Але ця вдвічі більша. І половину продукту я просто викидаю, бо не встигла докористати. Більш того, цей консилер не живе довше відведеного, і швидко розслоївся та став лягати глиняними кромками на шкіру (я один раз його так нанесла, бо не одразу помітила розслойку). Тож якщо ви не користуєтеся консилером на все обличчя, а щамальовуєте дві-три цяточки максимум і то не кожен день, то беріть меншу версію.
  • Олівець Lovely для водної лінії з колекції Butterfly - просто засох, через мікро тріщину у колпачку. Був майже новий, використала приблизна 3-4 рази. Маю в іншому кольорі, з тим все норм.
  • Туш XIXI, pale rose - це туш з Аліка і вона просто дуже швидко засохла, хоча сама по собі була прикольна.
  • Інша туш, моя любов і не перша баночка - Maybelline SNAPSCARA у відтінку cherry - це неймовірно гарний колір чорної черешні (у нас у дворі така росла...) Дуже складний, не банальний колір. І щіточка тут прикольна. Якщо, що то це не бургунді як у класичної Lash Sensational, цей колір більше фіолетовий ніж червоний.
  • Підводка 7 days - це продукт нашого божевільного сусіда, і я насилу її закінчила, бо якось не хотілося нічого особливо з нею робити, хоча сама по собі вона наче і симпатична.
  • Бальзам для губ Stars - посередній бальзам з блискітками, не рекомендую, бо наприклад продукти у нашого мермейд для губ набагато кращі, та навіть запусть подібних бальзамів у Bielenda був набагато кращим. А взагалі бренд робить прикольні продукти, з декоративку, ще маю палетку тіней. Але вони більше доглядового роблять, мала їх сироватки, вони теж прикольні, але не сильно дієві. Ще користуюсь їх тонуючою маскою для волосся, ще вони мають прикольні гелі для душу (додам їх продукти, що мені сподобались)
  • Тінт для губ LIPHOP 04 - він старезний просто вже соромно згадувати якого року. Я купила його як тільки цей бренд з'явився у ПроСторі... Нарешті закінчила. Це дуже класичний, неймовірно стійкий тінт, темного насиченого відтінку. Але дуже сушить, і не завжди сходить привабливо...
  • Помада wibo magic pop - це рідка матова помада із блискітками. Їй вже також багато років, але я купила її через дисонанс того, що це матова помада у яку додали гігантську кількість блискіток! Вона застигла матовою темною фіолетовою, а поверх сяяли срібні блискітки. Сходила звісно жахливо, поправляти було марно, тіль переносити, тож я з нею не їла - бо то надто для мене...
  • База тіні wibo white base - непогана база, купляла під пастельки, але зараз використовувала на обличчя як матовий білий хайлайтер (привіт 2014-й японський макіяж)

Що чим замінятиму: консилер - нічим, просто не хочу мати в косметичці поки, що якісь консилери, я маю заміс із коректорів Claresa який ідеально мені підходить до підтону моєї шкіри, тож поки користуватимусь ним. Олівець маю у іншому відтінку, тож теж нічого. Замість китайської туші цього місяця прикупила туш від Makeup Revolution x DC Poison Ivy, червона сторона дуже схожа по ефекту. Продукти для губ нічим подібним не замінятиму. Замість снапскари, зараз граюсь із скай хай в коричневому відтінку. Базу замінить білить олівець від H&M, маю його вже певний час, тож тепер тільки він - і на очі і на обличчя. Лайнер, маю кращій за цей у всіх сенсах срібний лайнер від Golden Rose, - неймовірно красивий.

Дякую всім хто дочитав до кінця!

Сподіваюсь, що було цікаво зазирнути у мій прощальний кошик.