Yuriivna 🌸

Заряд фруктової бадьорості з гелем для душу Alverde

Заряд фруктової бадьорості з гелем для душу Alverde

Я вже писала про даний бренд,а саме про молочко для тіла,допис ось тут https://club.makeup.com.ua/post/25525/

Отже,це вже другий засіб на огляді від Alverde,гель для душу з манго та інжиром.

Гелей для душу не буває багато,тому вирішила спробувати цей фруктовий рай у пляшці.

Alverde заявляє про себе як,натуральна косметика,яка виробляється виключно з натуральних складових та ще й за недорогу вартість.Перейду ближче до самого гелю для душу.

Заряд фруктової бадьорості з гелем для душу Alverde

Однозначно в цьому випадку мене цікавить кришка,чи міцно вона закривається та як швидко зламається,або не зламається🤔Ось саме з кришкою проблем у мене не виникло,вона міцно закривається,тобто нічого не протече.
Сама пляшка білого кольору,вона матова.

Охх тут справжній "фруктовий бум",цей аромат асоціюється у мене з літніми теплими днями.Аромат справжнього стиглого та соковитого манго,який бадьорить та заряджає,відчувається легка кислинка,але дуже стримана,інжиру тут замало,але все ж таки солодкість він тут додає,проте манго все ж таки на почесному призовому першому місці.

Гель має прозорий колір,на фото може здаватися,що колір дещо віддає жовтим або помаранчевим кольором,так може здаватися за рахунок кольору кришки,але ні,тут немає натяку на колір.
Текстура не рідка,але й не надто густа,гель розтікається,якщо вилити його на руку,але повільно.Розподіляється добре,піниться також гарно,але без перебору,тобто з однієї каплі гелю пінної вечірки не чекайте 💭

Аромат залишається на шкірі після душу,тягнеться легким шлейфом,потім затихає.Спіймала себе на думці,що аромат нагадує ще фруктову жуйку з легкою кислинкою.Після гелю на шкірі немає відчуття сухості або почервоння,стягності та свербіння.
У складі засобу є морська сіль,зволожуючі складові, алое,вітамін Е.