Мій диявол носить Red Tobacco Intense
Або мій власний сорт святкового табаку. Дайте йому хоч мінімальний шанс та час на розкриття - і ви вже без нього не зможете жити у зимові морозні вечори.
Уявіть передноворічну зиму, прогулянку п о центру міста, залитого вогнями гірлянд, де можна пити шампанське, сміятися невпопад та зігрівати себе і оточуючих від морозу настроєм свого ароматного шлейфу. Intense цілком може стати допоміжним інструментом терапії, зупинивши душевний поспіх і метушню всередині носія. Аромат свята! 🎉
Red Tobacco Intense не простий, але благородно скроєний. Відчутно, що гармонійно зібраний з дорогих натуральних інгредієнтів, які розкриваються на шкірі з часом.
Red Tobacco Intense від Mancera - новий аромат, випущений у 2023. Фланкер, який все-таки відрізняється від свого головного поперединка Red Tobacco 2017 року випуску. Але про це - у кінці. 👇
🎨 Піраміда:
Верхні ноти: Груша, Ладан, Кориця, Дерево Агар (Уд), Мускатний Горіх і Шафран;
Серце: Тютюн, Шкіра, Жасмин, Пачулі і Ветивер;
База: Мускус, Ваніль, Дерево Гуаяк, Сандал, Сіра Амбра.
Визнаю, старт аромату, можливо навіть перша хвиля розкриття багатьох може відлякати своєю інтенсивністю та натиском на психіку. 👉 Хтось може бути просто в шоці, а хтось списати це на хімічну атаку. Не поспішайте з висновками! ☝️
Що відчуваю?💨
На старті чітко відчутно шкіру, табак (не сигарети, саме сухий табак!), якусь алкогольну вишневу ноту, асоціативно визнаю - як у Lost Cherry TF (не знаю чому саме, бо у базі вона не заявлена) з дрібкою спецій: кориці, шафрану та мускатного горіху, який звучить на протязі всієі парфумерноі симфоніі.
Через кілька секунд з'являються приємні деревні мансерівські нотки. Відчуваю іх у багатьох ароматах бренду. Очевидно, це уд, але він не має нічого спільного з Montale і медициною. Пахне природнім деревом. Це, мабуть, і є той самий загадковий Агар.
Потім сюди додаються гучні, жирні, благородні пачулі та породистий мускус, що його, пардон, навіть словесно описати не можу. Найцікавіше - на фоні десь віддалено тут дійсно звучить кущовий жасмін. Відчувається отой тонкий аромат білого цвітіння, який влітку зводить мене з розуму.
Солодкість дає ця дорога амбра, яка зустрічається виключно у нішевих ароматах та не попозлипна, натуральна ваніль з гірчинкою.
У нього є. як на мене, якесь красиве кашемірово-вершкове, пудрове серце.
Стійкість
Фантастична. Кілометрова навіть від кількох розпилень.. 💨
З Red Tobacco Int можна сидіти поруч, не збиваючи співрозмовника зі стільця хвилею свого шлейфу, який поводиться просто чарівно, делікатно, витончено і продовжує шлейфити дуже довго. Навіть коли ви підете - про вас згадають!
Яскравий, напористий, густий, щільний, солодкий, пряний, димний, затишний, дорого звучить у шлейфі. Про красу розкриття тут можно говорити довго, бо Red Tobacco Intense не монотонний. Постійно трансформується, переливається різними нотами - від тютюну до жасмину, вишні - до сандалу.
Аромат благородний та звучить дуже дорого.
👥 Кому?
Абсолютний унісекс, не бачу в ньому нічого брутального чи феміністичного. Користуюся на пару з 18-річним сином. У нього він улюблений, але не можемо розділитися, бо він користується класичною версією, а в мене Intense. І щось він так у мене на поличці помітно закінчується. Звісно, ніхто не зізнається.
☝️Відмінність між версіями
Red Tobacco у класичній, відомій версіі 2017 на старті звучить майже однаково, але він простіший, делікатніший, не такий гучний, хоча теж має довготривалий шлейф.
Його тогорічний фланкер Intense більш щільний, медово-в'язкий, густий, солодший, тут відчувається, на мій погляд, та сама Фордівська вишня і папіросний табак. Оу, мій дідусь курив сигарети з табаком, тож не плутайте, пліз, табачність із сучасними цигарками. Сам табак, повірте, має цікавий аромат.
Для кого?
Любителів солодких, навіть гурманських ароматів від яких іноді у перехожих паморочиться голова та кілометрового шлейфу. Але, пардон, тут шлейф делікатно-красивий, хоч і дуже хвостатий. Я не вмію носити пристойні аромати, які пахнуть тільки на мені. Мені іх мало. Тут все збалансовано, але відчувати на собі ви будете його на речах - до прання, а то і більше, на собі - до генеральноі мийки.
Ми всі різні і у кожного свій ольфакторний світ та фантазіі. Це як музика, коли слухаєш Вівальді і доводиш любителям попси, що вона класна. Тут або подобається, або ні. Я у захваті від Red Tobacco Intense!
Ці морози я провела разом із ним і він для мене став ароматним антистресом зими 2023-24.
Емоційний парфум, який зігріває без вогню! 🔥
Коментарі (0)