Pilirina 💛💙

Мій диявол носить Red Tobacco Intense

Мій диявол носить Red Tobacco Intense
Мій диявол носить Red Tobacco Intense
Мій диявол носить Red Tobacco Intense
Мій диявол носить Red Tobacco Intense

Уявіть передноворічну зиму, прогулянку по центру міста, залитого вогнями гірлянд, де можна пити шампанське, сміятися невпопад та зігрівати себе і оточуючих від морозу настроєм свого ароматного шлейфу. Intense цілком може стати допоміжним інструментом терапії, зупинивши душевний поспіх і метушню всередині носія. Аромат свята! 🎉

Red Tobacco Intense не простий, але благородно скроєний. Відчутно, що гармонійно зібраний з дорогих натуральних інгредієнтів, які розкриваються на шкірі з часом.

Red Tobacco Intense від Mancera - новий аромат, випущений у 2023. Фланкер, який все-таки відрізняється від свого головного поперединка Red Tobacco 2017 року випуску. Але про це - у кінці. 👇

🎨 Піраміда:

Верхні ноти: Груша, Ладан, Кориця, Дерево Агар (Уд), Мускатний Горіх і Шафран;

Серце: Тютюн, Шкіра, Жасмин, Пачулі і Ветивер;

База: Мускус, Ваніль, Дерево Гуаяк, Сандал, Сіра Амбра.

Визнаю, старт аромату, можливо навіть перша хвиля розкриття багатьох може відлякати своєю інтенсивністю та натиском на психіку. 👉 Хтось може бути просто в шоці, а хтось списати це на хімічну атаку. Не поспішайте з висновками! ☝️

Що відчуваю?💨

На старті чітко відчутно шкіру, табак (не сигарети, саме сухий табак!), якусь алкогольну вишневу ноту, асоціативно визнаю - як у Lost Cherry TF (не знаю чому саме, бо у базі вона не заявлена) з дрібкою спецій: кориці, шафрану та мускатного горіху, який звучить на протязі всієі парфумерноі симфоніі.

Через кілька секунд з'являються приємні деревні мансерівські нотки. Відчуваю іх у багатьох ароматах бренду. Очевидно, це уд, але він не має нічого спільного з Montale і медициною. Пахне природнім деревом. Це, мабуть, і є той самий загадковий Агар.

Потім сюди додаються гучні, жирні, благородні пачулі та породистий мускус, що його, пардон, навіть словесно описати не можу. Найцікавіше - на фоні десь віддалено тут дійсно звучить кущовий жасмін. Відчувається отой тонкий аромат білого цвітіння, який влітку зводить мене з розуму.

Солодкість дає ця дорога амбра, яка зустрічається виключно у нішевих ароматах та не попозлипна, натуральна ваніль з гірчинкою.

У нього є. як на мене, якесь красиве кашемірово-вершкове, пудрове серце.

Фантастична. Кілометрова навіть від кількох розпилень.. 💨

З Red Tobacco Int можна сидіти поруч, не збиваючи співрозмовника зі стільця хвилею свого шлейфу, який поводиться просто чарівно, делікатно, витончено і продовжує шлейфити дуже довго. Навіть коли ви підете - про вас згадають!

Яскравий, напористий, густий, щільний, солодкий, пряний, димний, затишний, дорого звучить у шлейфі. Про красу розкриття тут можно говорити довго, бо Red Tobacco Intense не монотонний. Постійно трансформується, переливається різними нотами - від тютюну до жасмину, вишні - до сандалу.

Аромат благородний та звучить дуже дорого.

👥 Кому?

Абсолютний унісекс, не бачу в ньому нічого брутального чи феміністичного. Користуюся на пару з 18-річним сином. У нього він улюблений, але не можемо розділитися, бо він користується класичною версією, а в мене Intense. І щось він так у мене на поличці помітно закінчується. Звісно, ніхто не зізнається.

☝️Відмінність між версіями

Red Tobacco у класичній, відомій версіі 2017 на старті звучить майже однаково, але він простіший, делікатніший, не такий гучний, хоча теж має довготривалий шлейф.

Його тогорічний фланкер Intense більш щільний, медово-в'язкий, густий, солодший, тут відчувається, на мій погляд, та сама Фордівська вишня і папіросний табак. Оу, мій дідусь курив сигарети з табаком, тож не плутайте, пліз, табачність із сучасними цигарками. Сам табак, повірте, має цікавий аромат.

Любителів солодких, навіть гурманських ароматів від яких іноді у перехожих паморочиться голова та кілометрового шлейфу. Але, пардон, тут шлейф делікатно-красивий, хоч і дуже хвостатий. Я не вмію носити пристойні аромати, які пахнуть тільки на мені. Мені іх мало. Тут все збалансовано, але відчувати на собі ви будете його на речах - до прання, а то і більше, на собі - до генеральноі мийки.

Ми всі різні і у кожного свій ольфакторний світ та фантазіі. Це як музика, коли слухаєш Вівальді і доводиш любителям попси, що вона класна. Тут або подобається, або ні. Я у захваті від Red Tobacco Intense!

Ці морози я провела разом із ним і він для мене став ароматним антистресом зими 2023-24.

Емоційний парфум, який зігріває без вогню! 🔥