molena

Цього місяця все використала під 0

Цього місяця все використала під 0

Вже третій місяць поспіль пишу дописи про порожні пляшечки 💪 Виявилося, що не так складно їх збирати. Головне, щоб не муляли перед оком, тому виокремила їм коробку на балконі.

Цього місяця одночасно закінчилися 3 засоби для очищення шкіри:
Міцелярка Eveline Facemed+ з алое Вера 3-в-1 - знімала нею мейк з очей, чудово виконує свої функції. На заміну взяла теж Eveline, але алое + колаген.

Очищуюча пінка Eveline Bio Organic Zinc - м'яка, але ретельно доочищує шкіру після гідрофільної олії, матує шкіру без пересушення.

Гідрофілка Celimax - повністю нею довольна, вистачило на 8,5 місяців, але повернулась до більш улюбленого формата - гідрофільного бальзаму Heimish.

Цього місяця все використала під 0

Душ-пілінг Energy Of Vitamins - для тих, хто любить пожорсткіше, скрабує конкретно. Ніжна дівчинка Ta_nyaaaaaaa писала, що для неї занадто грубий цей пілінг, а моїй бегемотячій шкірі в самий раз😄 Запах очікувала більш натуральний, а не хімозний шоколад.


Зубна паста з мінеральною сіллю Weleda - дуже не звична, але люблю її, час від часу купую. Треба зібратися та написати окремий допис.

Лак для волосся Syoss Styling Max Hold - завжди беру маленьку пляшечку, фіксую лише чубчик після вкладання. Лак гарно тримає, не зклеює, не бруднить волосся, мені вистачає 75 мл на рік.

Освіжувач повітря General Fresh Arola Paradise Sky - якщо ви в пошуках освіжувача, щиро рекомендую цей, для мене найкраща знахідка за останні кілька років, купила другий флакон. Аромат неймовірний - і трохи квітів, і трохи фруктів, ефективно нейтралізує неприємні запахи, стійкий. Є багато видів, але саме Paradise Sky найприємніші.

Ефірні олійки Now Foods зазвичай купую на американському сайті, але бачу, що і на Makeup є. Обираю такі, щоб робити протизастудну композицію для аромалампи. Закінчилися м'ятна, лимонна, евкаліптова олійки, на заміну взяла кедрову, апельсинову та знову м'ятну.
У Now Foods завжди гарна якість і в перерахунку на мл їх вигідно купувати.

Куди ж без парфюмерних семплів😄

Moschino Toy 2 - легенький свіжий парфюм, але на мені зовсім нестійкий через 30 хв вже зовсім не відчуваю його.

Burberry My Burberry - аромат люксової помади, типу Guerlain. З одного боку красива жіночна композиція, але мій ніс влавлював нотку мускусу, яка тут віддає потом.

Gucci Bloom - старт засолодкий, але потім ніжно розкривається ароматними квітучими садами. На жаль, парфюмерія бренду Gucci зовсім-зовсім не представлена на Makeup. Цікаво, чому так?🤔

На цьому закінчую і анонсую, що в лютому буде багато "порожніх пляшечок" та викидушек декоративної косметики