Христина 🌺

Зубна паста з «багатообіцяючою» назвою…

Зубна паста з «багатообіцяючою» назвою…

Зубні пасти я стараюся обирати за принципом: якісні і натуральні. І вже не знаю, скільки років не користуюся пастами з Sodium Laureth sulfate. А як відомо, практично всі зубні пасти популярних брендів містять цю речовину.

Тому я не можу купити пасти будь-де, коли закінчиться...в мене завжди має бути вдома запас.

Хороша паста- це як інвестиції в здорові зуби, тому краще попередити, аніж потім лікувати.

Серед улюблених зубних паст є XyliWhite від Now foods.

І, можна подумати, що вже сама назва говорить за ефект від цієї пасти😂, але це не так. Тут є різні види: класична, з чайним деревом, мʼятна з содою, з корицею, з кокосом. На будь-який смак.

Зелена паста, класична, мені тут сподобалась найменше...точніше не сподобалась взагалі. Жодного відчуття чищення зубів чи свіжості. Тому її більше не купую.

Дуже подобається синя: мʼята з содою. Вона дійсно класно відбілює зуби, освіжає подих. Її купую практично завжди, чергуючи з іншими.

Цього разу взяла з чайним деревом.

По консистенції вона нагадує вазелін. Колір такий же. Запах...чайного дерева, відчуття свіжості є, але не настільки, як від синьої.

Паста містить 25% ксилітолу ( це максимальна допустима норма). Не містить шкідливих речовин, сульфатів, барвників. Повністю натуральний склад. Також має папаїн, який відповідає за процес відбілювання зубів.

Щодо відбілювання: я пʼю багато кави, їм солодощі і т.д. І не можу сказати, що в мене жовті зуби. Не білосніжні, звісно, але і не жовті. Тож можна сказати, що ці пасти ефективні.

Паста загалом непогана, можна інколи купувати як альтернативу. Хочу ще спробувати інші види. Та, все-таки, надаю перевагу синій.

Зубна паста з «багатообіцяючою» назвою…
Зубна паста з «багатообіцяючою» назвою…
Зубна паста з «багатообіцяючою» назвою…